• Заявка на карта

  Клубна карта SOpharmacy е клиентска карта за лоялност. Издаването на клубна карта SOpharmacy е лесно и безплатно и може да бъде направено в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на sopharmacy.bg.

  Заявка на карта
 • Проверка на карта

  Проверете клубната си карта SОpharmacy и от кои наши клубни оферти за лоялни клиенти можете да се възползвате до края на текущия месец.

 • Клубни оферти

  При покупка в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на sopharmacy.bg притежателят на клубна карта може да получи на промоционални цени продукти от специалните предложения за лоялни клиенти.

  Вижте офертите

Клубна карта SOpharmacy

 

Общи условия

 

От 10 май 2021 г. клубна карта SOpharmacy може да бъде издавана и да се използва и в аптеки Ceiba и Sanita. SOpharmacy Клуб функционира във всички аптеки SOpharmacy, Sanita, Ceiba и онлайн на sopharmacy.bg

 

Клубна карта SOpharmacy е клиентска карта за лоялност. При пазаруване в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita представяйте Вашата клубна карта на касата преди издаване на касов бон за покупката Ви. При пазаруване онлайн на www.sopharmacy.bg, въвеждайте номера на картата си в полето за лоялна карта преди приключване на поръчката.

 

Специални предложения и промоции за лоялни клиенти – SOpharmacy Клуб оферти

При покупка в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на www.sopharmacy.bg притежателят на клубна карта може да получи на промоционални цени продукти от специалните предложения за лоялни клиенти, обозначени „с клубна карта“ – на всеки 10 дни имаме нови предложения – вижте актуалните предложения ТУК

 

Допълнителна отстъпка на определена категория продукти

Клубна карта SOpharmacy предоставя възможност на своя притежател за допълнителна отстъпка на определена категория продукти в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita. За повече информация – вижте общите ни условия

 

Специални талони за отстъпка на цяла марка, продуктова серия или продукт – Клубни талони

Търсете в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita, на sopharmacy.bg или в списание SOhealth актуалните талони с отстъпки само за лоялни клиенти.

 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

Всеки месец предоставяме ексклузивни оферти за нашите лоялни клиенти. Офертите са маркирани с „SОклуб+ оферта“.

 

За да се възползвате от тях трябва:

1. Да притежавате клубна карта SОpharmacy.

2. За предходните 3 месеца да сте пазарували за поне 200 лева в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате ТУК)

 

Ако направите покупки за над 200 лв. за последните 3 месеца, имате право веднага да се възползвате от новите “SОклуб+ оферти“.

 

Издаване на клубна карта

Издаването на клубна карта SOpharmacy е лесно и безплатно и може да бъде направено в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на www.sopharmacy.bg. Единствено трябва да попълните бланка, предоставена от наш фармацевт в аптеката, или регистрационна форма онлайн на www.sopharmacy.bg в меню Лоялна програма на Вашия профил. Вашата клубна карта става активна след издаване в аптека SOpharmacy (за карти, заявени онлайн, активацията се извършва до три работни дни след регистрация) и можете да започнете да използвате отстъпки още при следващата си покупка. Клубни карти, заявени на място в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita, се получават веднага след подаване на попълнена регистрационна бланка. Клубни карти, заявени онлайн на www.sopharmacy.bg - получава се номер на карта на Вашия e-mail, а самата пластика се получава по куриер с Ваша поръчка, съгласно общите условия за доставка на www.sopharmacy.bg. Клубна карта SOpharmacy не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.