Доставка

 

Безплатна доставка при следните условия:

• Доставка до избрана аптека / Click&Collect - независимо от теглото

• Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС до 2 кг.

• Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС - независимо от теглото

 

Цена на доставка:

Тегло

До офис на Еконт

До адрес

до 2 кг. и до 50 лв. 3.90 лв. 4.90 лв.
над 2 до 5 кг. и до 100 лв. 4.90 лв. 6.90 лв.
над 5 до 10 кг. и до 100 лв. 6.90 лв. 9.90 лв.
над 10 кг. до 20 кг. и до 100 лв. 8.90 лв. 14.90 лв.

 

Условия:

“Софармаси 6” ЕООД  предоставя на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка на поръчаните през www.sopharmacy.bg стоки:

• До адрес, посочен от клиента
• До офис на куриерска фирма Еконт или автомат на Eконт /Еконтомат
• До посочена от клиента аптека – Click&Collect

Посочените условия са в сила от 25.02.2021 г.

 

Доставки до адрес, посочен от клиента:

„Софармаси 6” ЕООД използва услугите на куриерска фирма Еконт за доставка на поръчаните стоки.

В случай, че поръчката е заявена до офис на Еконт/Еконтомат, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчката се анулира и се връща обратно на склад във „Софармаси 6” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

 

Срок на доставка:

• Поръчки направени до 14:00 ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на следващия работен ден*.
• Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките на до 2 работни дни*.

 

*За пратки до по-малки населени места, където куриерска фирма Еконт има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график.

**Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

***Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма Еконт.

 

Нашите служители от отдел "Обслужване на клиенти" са на разположение да Ви съдействат:

Понеделник - Петък 9:00 - 17:30 часа

Събота и Неделя 10:00 - 14:00 часа

Email: [email protected]

Телефон: +359 882 740013

 

Доставки до офиси на Еконт/Еконтомат:

При заявяване на поръчка до офис на Еконт/Еконтомат, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка на съответната пратка в офис/Еконтомат, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока  поръчката се анулира се връща обратно на склад във “Софармаси 6” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

 

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиентът получава известие по имейл, потвърждаващо направената поръчка, на контакти предоставени от клиента. Куриерска фирма Еконт ще изпрати на клиента мейл в момента, когато поръчката е приета в Еконт за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на [email protected]

 

Получаване на заявени стоки от посочена от клиента аптека / Click&Collect:

“Софармаси 6” ЕООД предоставя на клиентите възможност да заявят доставка на поръчаните продукти до удобна за тях аптека / Click&Collect. Този начин за доставка е напълно безплатен за клиентите и дава възможност за получаване на поръчката лесно и бързо в удобно за тях време от удобна за тях аптека. В случай на избор на тази опция, клиентът е длъжен да заплати направената заявка посредством дебитна или кредитна карта преди завършване на поръчката. След завършване на поръчката, клиентът получава потвърждение по имейл, както и информация по имейл за доставена в аптека поръчка.

 

Срок на доставка:

•  Поръчки до 14:00 часа в работен ден – след 18 часа на следващия поръчката работен ден.

•  Поръчки след 14:00 часа в работен ден или в събота/неделя/празнични дни – след 18 часа на втори работен ден след поръчка.

•  Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

•  Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори.

 

Поръчка, неполучена до 14  дни от датата на доставка в аптека, се анулира и връща обратно на склад във “Софармаси 6” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване

 

Нашите служители от отдел "Обслужване на клиенти" са на разположение да Ви съдействат:

Понеделник - Петък 9:00 - 17:30 часа

Събота и Неделя 10:00 - 14:00 часа

Email: [email protected]

Телефон: +359 882 740013

 

* Пълна версия на Общите условия можете да намерите ТУК.