КЛИКНИ на sopharmacy.bg и ВЗЕМИ от над 200 аптеки в над 40 населени места

 

Въведохме през 2020 г. услугата КЛИКНИ на sopharmacy.bg и ВЗЕМИ от SOpharmacy аптека (позната още като Click & Collect) водени от стремежа ни отново да бъдем „в крак с времето“ – да удовлетворим потребностите на клиентите и да подсигурим още по-комфортното и гъвкаво пазаруване на нашите клиенти.

 

Дойде моментът за следващата важна стъпка в обединението на нашите аптеки – от месец април: Ceiba и Sanita стават SОpharmacy. Клиентите ни ще открият едни и същи промоции, промоционална брошура и инициативи, както и уеднаквени цени във всички аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita. От април вече обслужваме клиентите и през една онлайн аптека - sopharmacy.bg – след сливането на sanita.bg към SOpharmacy. Поетапно от април стартираме и ребрандирането на всички наши аптеки с визия и елементи на SOpharmacy.

 

НОВО - Кликни и Вземи в над 200 аптеки в над 40 населени места -> От април услугата „Кликни на sopharmacy.bg и Вземи от избрана аптека“ може да се използва от клиентите във всички наши аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita – над 200 аптеки в над 40 населени места в България! Така до всяка наша аптека в страната може да си поръчате всеки един от над 11 000 артикула на sopharmacy.bg и до един работен ден да вземете поръчката си готова – бързо, лесно и удобно. Дори във вашата аптека да няма даден продукт – можете да го поръчате онлайн и да го вземете от най-близката или удобна за вас наша аптека.

 

Какви ползи ви осигурява услугата? Как да я използвате? В какъв срок ви дава възможност да получите поръчаните продукти? –  научете в последващата информация.

 

Предимства на услугата

 • избирате от повече продукти – над 11 000 артикула, налични онлайн на sopharmacy.bg;
 • вземате бързо и удобно – от най-близката/удобната аптека и в най-удобното за вас време, включително събота и неделя;
 • пестите време и сума за доставка – поръчката ви очаква в аптеката в края на следващ работен ден;
 • безплатна услуга –заплащате само закупените продукти; без фиксирана минимална цена на поръчаните продукти;
 • ако сте забравили нещо – на място в аптеката може да вземете други продукти

 

КЛИКНИ и ВЗЕМИ – как?

 

Стъпка 1: КЛИКНИ на sopharmacy.bg
 • Влезте на sopharmacy.bg и изберете желаните продукти.
 • Поставете ги в кошницата и преминете към завършване на поръчката.
 • След попълване на необходимата информация в секция „II. Доставка“ изберете опцията „Кликни & Вземи от избрана аптека - БЕЗПЛАТНА доставка“.
 • В полето за търсене въведете ключова дума за откриване на конкретна наша аптека или изберете бутона „Най-близка аптека”, в случай че устройството ви е свързано към геолокиращ ви режим.
 • В секция „III. Начин на плащане“ единствената възможност да заплатите е с „Кредитна/Дебитна карта“.
 • След финализиране на поръчката ще получите информативен имейл за потвърждение на направената от вас поръчка + номер на поръчка.

 

Стъпка 2: ВЗЕМИ от SOpharmacy аптека
 • В деня на получаване на поръчката от аптеката ще получите нов информативен имейл с покана към вас за взимане на поръчката + адрес и работно време на аптеката.
 • Взимане на поръчка от избраната SOpharmacy аптека – идентифицирането се извършва посредством предоставяне на касата на номер на поръчката.  Не е необходимо да съобщавате имена или телефон. Предаването на поръчката се извършва с приемо-предавателен протокол, изискващ вашия подпис.

 

Условия и време за изпълнение на поръчки „Кликни и вземи“

Поръчки, направени до 14:00 часа в работен ден – получаване след 18 часа на следващия работен ден*.

Поръчки, направени след 14:00 часа в работен ден или в събота/неделя/празнични дни – получаване след 18 часа на втория работен ден след поръчка*.

 

*Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с вас за допълнителни уточнения.

*За пратки до по-малки населени места, където куриерска фирма Еконт има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график. Например за аптеката в гр. Белица доставките на поръчки са в понеделник, сряда, петък.

*Ако до 14 дни не вземете поръчката си от аптеката, тя се анулира, а сумата, която сте заплатили за поръчката, не подлежи на възстановяване.

 

Пълна информация за условията за „Кликни и вземи“ - ТУК.

 

Нашите служители от отдел "Обслужване на клиенти" са на разположение да ви съдействат всеки работен ден от 9:00 ч. до 17:30 ч. на е-mail:
[email protected]

 

SОpharmacy аптеки за получаване на поръчка с услугата

За да се възползвате качествено от новата ни услуга, заповядайте в секцията ни Аптеки - ТУК. Разгледайте пълния списък с над 200 обекта в над 40 населени места към момента - потърсете най-удобните и близки до вас.

 

Кликнете на sopharmacy.bg и Вземете от вашата SOpharmacy, Ceiba или Sanita аптека.

С разбиране и грижа,

Екипът на SOpharmacy