Нова услуга – КЛИКНИ на sopharmacy.bg и ВЗЕМИ от SOpharmacy аптека

Въведохме услугата КЛИКНИ на sopharmacy.bg и ВЗЕМИ от SOpharmacy аптека (позната още като Click & Collect) водени от стремежа ни отново да бъдем „в крак с времето“ – да удовлетворим потребностите на клиентите и да подсигурим още по-комфортното и гъвкаво пазаруване на нашите клиенти. Какви ползи ви осигурява услугата? Как да я използвате? В какъв срок ви дава възможност да получите поръчаните продукти? –  научете в последващата информация.

 

Предимства на услугата
 • избирате от повече продуктинад 10 000 артикула, налични онлайн на sopharmacy.bg;
 • вземате бързо и удобно – от най-близката/удобната аптека и в най-удобното за вас време, включително събота и неделя;
 • пестите време и сума за доставка – поръчката ви очаква в аптеката в края на следващ работен ден;
 • безплатна услуга – заплащате само закупените продукти; без фиксирана минимална цена на поръчаните продукти;
 • ако сте забравили нещо – на място в аптеката може да вземете други продукти

 

КЛИКНИ и ВЗЕМИ – как?

Стъпка 1: КЛИКНИ на sopharmacy.bg


 • Влезте на sopharmacy.bg и изберете желаните продукти.
 • Поставете ги в кошницата и преминете към завършване на поръчката.
 • След попълване на необходимата информация в секция „II. Доставка“ изберете опцията „Вземи от избрана аптека – БЕЗПЛАТНА доставка“.
 • В полето за търсене въведете ключова дума за откриване на конкретна наша аптека или изберете бутона „Най-близка SOpharmacy”, в случай че устройството ви е свързано към геолокиращ ви режим.
 • В секция „III. Начин на плащане“ единствената възможност да заплатите е с „Кредитна/Дебитна карта“.
 • След финализиране на поръчката ще получите информативен имейл за потвърждение на направената от вас поръчка + номер на поръчка.

 

Стъпка 2: ВЗЕМИ от SOpharmacy аптека


 • В деня на получаване на поръчката от аптеката ще получите нов информативен имейл с покана към вас за взимане на поръчката + адрес и работно време на аптеката.
 • Взимане на поръчка от избраната SOpharmacy аптека – идентифицирането се извършва посредством предоставяне на касата на номер на поръчката.  Не е необходимо да съобщавате имена или телефон. Предаването на поръчката се извършва с приемо-предавателен протокол, изискващ вашия подпис.

 

Условия и време за изпълнение на поръчки „Кликни и вземи“

Поръчки, направени до 14:00 часа в работен ден – получаване след 18 часа на следващия работен ден*.

Поръчки, направени след 14:00 часа в работен ден или в събота/неделя/празнични дни – получаване след 18 часа на втория работен ден след поръчка*.

*Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с вас за допълнителни уточнения.

*Ако до 14 дни не вземете поръчката си от аптеката, тя се анулира, а сумата, която сте заплатили за поръчката, не подлежи на възстановяване.

Пълна информация за условията за „Кликни и вземи“ - ТУК.


Нашите служители от отдел "Обслужване на клиенти" са на разположение да ви съдействат всеки работен ден от 9:00 ч. до 17:30 ч. на е-mail:
[email protected]

 

SОpharmacy аптеки за получаване на поръчка с услугата

За да се възползвате качествено от новата ни услуга, заповядайте в секцията ни Аптеки - ТУК. Разгледайте пълния списък с над 60 обекта в 11 града към момента - потърсете най-удобните и близки до вас.

 

Кликнете на sopharmacy.bg и Вземете от вашата SOpharmacy аптека.

 

С разбиране и грижа,

Екипът на SOpharmacy