Промоции
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10016278
Тегло:
0.050 кг

Тест-Ленти за Глюкомер Аку-Чек Перформа / Accu-Chek Performa Test Strips х50 броя - Roche

(2579 глас/а)
Цена 21.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Описание на Тест-Ленти за Глюкомер Аку-Чек Перформа / Accu-Chek Performa Test Strips х50 броя - Roche:

 

Тест-лентите Accu-Chek Performa на немската фирма Roche са част от системата, която притежава механизъм за самоконтрол включваща Глюкомер Аку-Чек Перформа. Електродите на тест-лентите работят с технологията на системата и ключов код с цел провеждане на задълбочени тестове за контрол на качеството и осигуряване точност на резултата при всеки тест. Работи толкова бързо, че дори не се забелязват 6-те златни електрода. Има специално предупреждение за изтичане на срока на годност на тест-лентата, като срокът им на годност е обозначен на техния етикет. Също така има и механзмът за предупреждение при изтичане срока на годност на тест-лентата, което предлага допълнителна сигурност в точността на резултата и удобство за потребителя. Тест лентите предлагат компенсация на влажността и на температурата, като компенсират промените в температурата (топлина или студ), както и влажността, с цел осигуряване на прецизен и точен резултат. Когато компенсация не е възможна, Accu-Chek Performa изписва това със знак. Работят с малко количество кръвна проба, като изискват само 0.6 микролитра кръвна проба за провеждане измерване на кръвната захар. Това означава, че убождането може да е по-плитко, а с това и свързаната с него болка - по-слаба. Допълнително, нуждата от по-малка кръвна проба намалява вероятността от по-ниско дозиране. Има възможност за повторно дозиране, като системата ще сигнализира, ако е необходимо да се добави още кръв за тестване. Повторно дозиране върху същата тест-лента е възможно в рамките на 5 секунди. Лентичката използва изключително бързо изпълващ се капилярен прозорец, който действа като фуния и подпомага изтеглянето на кръвта в лентата, а с това прави дозирането по-удобно за потребителя. Тест лентите притежават широка Y-образна капилярка, което позволява лесно прицелване на пробата върху тест-лентата, което е от много важно при пациенти с нарушена координация на движенията. Когато тестовата лентичка се извади от шишето, е добре да се затвори моментално плътно, с цел правилно съхранение.
 

Вижте и другите продукти от категорията Медицински изделия и принадлежностиЩе се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Farmа.bg Ви предлага консултация с квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Roche
Цена:
Цена: 21.99 лв

Начин на употреба на Тест-Ленти за Глюкомер Аку-Чек Перформа / Accu-Chek Performa Test Strips х50 броя - Roche:

 

Запознайте се с: РЪКОВОДСТВОТО ЗА УПОТРЕБА

Специални указания на Тест-Ленти за Глюкомер Аку-Чек Перформа / Accu-Chek Performa Test Strips х50 броя - Roche:

 

Тест лентата не съдържа никакви токсични вещества, така че няма опасност, ако докоснете с пръст тестовата зона, когато поставяте кръвта. Тест ленти, които са съхранявани при извънредно студени или горещи условия или които са били излагани продължително на висока влажност - пари или кондензирала течност - могат да дадат Iдо неверни резултати. Такива фалшиви резултати могат да доведат до грешно терапевтично решение и оттам до негативни последствия за здравето. Винаги съхранявайте тест лентите в оригиналния им контейнер и дръжте контейнера плътно затворен. Съхранявайте тест лентите при температура между +2 и +30 °С на сухо място далеч от пряка слънчева светлина. Не провеждайте теста на пряка слънчева светлина. Тест лентите са чувствителни към влажност - пари и кондензирала течност. Не изваждайте тест лентите из контейнера с влажни ръце. Използвайте тест ленти само в срок на годност. Когато извършвате теста, температурата трябва да е между +10 и +40 °С. Тест лентите трябва да са достигнали стайна температура, когато тествате кръвната захар. Не поставяйте други обекти като почистващи кърпи или използвани тест ленти в контейнера заедно с неизползваните тест ленти. Това може да направи тест лентите неизползваеми. Можете да изхвърляте тест лентите с битовите си отпадъци.

Код: 10016278
Тегло:
0.050 кг

Преди да продължите...