Над 600 промоции с до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 10007005
Тегло:
0.150 кг

Урогут х60 капсули Dr. Willmar Schwabe

(1262 глас/а)
Цена 34.79 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

УРОГУТ / UROGUTТ х60 капсули на Dr. Willmar Schwabe се използва при смущения в уринирането при доброкачествено разрастване на простатата. UROGUT засилва тока на урината и подобрява симптомите при уриниране и намалява внезапните, неконтролируеми позиви за уриниране. Разрежда нощните позиви за уриниране. Двойно по-интензивно действие, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки – течен екстракт от плодовете на палма Сабал и сух екстракт от корени коприва. Може да се приема дълго време. Няма странични ефекти върху либидото.

Може да се докаже 5-алфа-редуктазата катализира трансформирането на тестостерона до дихидротестостерон, а ароматазата - до 17-бета-естрадиол. За екстрактите от сабал и коприва може да се докаже, че инхибират 2 ензима, които играят важна роля за андрогенния метаболизъм в простатата. Сабалът проявява инхибиращо действие не само върху 5-алфа-редуктазата, но и върху ароматазата. Екстрактът от коприва инхибира ароматазата.


В патогенезата на доброкачествената хиперплазия на простатата най-голямата роля се приписва на дихидротестостерона и естрогените. Що се отнася до инхибирането на ароматазата, комбинацията от двата екстракта в продукта води до допълнително засилено действие. Освен това, при по-нататъшни опити, е доказано, че екстрактите от сабал и коприва в Urogutt имат антиексудативни и деконгестивни свойства.

 

Състав: активни вещества: Sabali fructus extractum liquidum (10 – 14.3:1) 160 mg (extr. agent: ethanol 90% v/v), Urticae radicis extractum siccum (7.6 – 12.5:1) 120 mg (extr. agent: ethanol 60% v/v); помощни вещества: gelatin polysuccinate, glycerol, hard fat, colloidal silicon dioxide, hydrogenated soy bean oil (Ph. Eur.), patent blue V, iron oxide hydrate, iron (II, III) oxide.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Dr. Willmar Schwabe
Цена:
Цена: 34.79 лв

Да се приема по 1 капсула УРОГУТ 2 пъти на ден, несдъвкана, с малко течност. Продължителността на лечение е неограничена във времето. Няма съответно проложение на Урогут при деца.

Не трябва да се съблюдават специални предпазни мерки когато Урогут се приема според инструкциите за употреба. Досега няма известни противопоказания. UROGUTТ не се прилага при жени. Досега няма известни взаимодействия на Урогут с други лекарства. Този лекарствен продукт само подобрява оплакванията, предизвикани от уголемената простата, без да намалява самата хипертрофия. Поради това се препоръчва консултация с лекар на редовни интервали. Това е особено важно ако има кръв в урината или при остра задръжка на урина. Срокът на годност на Урогут е 4 години. Да се съхранява под 30 градуса.

Код: 10007005
Тегло:
0.150 кг