SOpharmacy отвори нова аптека – Виа Парк Север в Пловдив

Днес отвори врати още една аптека SOpharmacy – Виа Парк Север в Пловдив. SOpharmacy идва в района с висок стандарт за продуктово разнообразие, достъпна грижа за здравето и лично внимание и обслужване. Новата аптека се намира на бул. Васил Левски 105 (Виа Парк Север Пловдив).


По повод откриването, в периода 10.11. - 12.11. клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената за всички продукти без лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червен етикет, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена и клубните ни оферти. А първите 1000 посетители на аптеката ще получат подаръци от собствената марка на SОpharmacy. Също така клиентите ще могат да се възползват и от над 1600 актуални промоции с до -50% до края на месец ноември.

Работното време на аптеката е от понеделник до петък от 8:00 до 20:00 ч., а събота и неделя от 9.00 до 20.00 ч.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 12 000 продукта, бърза и надеждна доставка, както и новата безплатна услуга – Кликни на sopharmacy.bg & вземи от избрана аптека.

Към днешна дата SOpharmacy обединява над 200 аптеки, разположени в над 40 града на страната.

Повече информация: www.sopharmacy.bg, във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram - sopharmacybg

 

С разбиране и грижа,

Екипът на SOpharmacy