Есенни вълнения и отстъпки до 30% в SОpharmacy през септември

Септември е онзи месец, през който есента започва да се настанява с бавни, но красиви крачки в живота ни. Носталгията по летните емоции е кратка и бързо отстъпва място на първите есенни вълнения – училищната еуфория, събуждането на града, промяната в облика на природата и още, и още. За да ви помогнем да изживеете с радост и спокойствие вашия септември, се погрижихме да откриете при нас над 700 продукта с намаление до 30%. Заповядайте онлайн на sopharmacy.bg или в най-близката до вас аптека SOpharmacy, за да разгледате предложенията, подредени с грижа за вашето удобство в следните категории: Сезонни предложения, Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе.

 

До края на месеца при нас ви очакват намаления на любими марки, серии и избрани продукти на марки, сред които SOpharmacy, Snowborn, LactoFlor, Lierac, Centrum, Eucerin, Ecodenta, Phyto, Neutrogena, Pampers и много други!

 

Всички наши месечни предложения можете да разгледате ТУК.

 

 

Специални предложения само за лоялни клиенти

SOpharmacy Клуб оферти с клубна карта

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец септември сме подготвили нови промоционални предложения, които се обновяват на всеки десет дни и които можете да намерите в аптеките ни, както и на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК.

 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

И този месец ви представяме ексклузивните ни оферти за лоялни клиенти: от 10% до 30% отстъпка на избрани продукти на марките SOpharmacy, Jamieson, HiPP, Florame, SO’BiO etic, Biotrade, Ecodenta, Rene Furterer, Sebamed, Eucerin, SVR. Разгледайте ги в аптеките ни, както и онлайн на sopharmacy.bg в секция „Клубни оферти“ ТУК.

 

Офертите са валидни за всички наши клиенти, които:

  1. Притежават клубна карта SОpharmacy;
  2. За предходните 3 месеца са пазарували за поне 200 лева в аптеките ни и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате ТУК).

 

Повече информация за влезлите в сила нови условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб – можете да научите в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“.


И не забравяйте! – Ако все още не притежавате своя клубна карта SOpharmacy, можете да я заявите лесно и напълно безплатно на sopharmacy.bg или в най-близката ни аптека.

 

Измервания в избрани аптеки SOpharmacy през септември

Иновативен анализ на телесния състав с уреда InBody

С радост споделяме, че през септември продължаваме с измерванията на телесния състав с уреда InBody в избрани аптеки SOpharmacy. Актуалният график ви очаква ТУК.

 

Измерване на костна плътност с уреда остеоденситометър

На 20 октомври отбелязваме Световния ден за борба с остеопорозата. Като ваш доверен партньор в грижата за здравето аптеки SОpharmacy организираме кампания за превенция на здравето, част от която е измерването на костната плътност. Актуален график на включените обекти през септември можете да видите ТУК.

 

За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С пожелание за вълнуваш месец, 
Аптеки SOpharmacy