През декември ви посрещаме в още аптеки SOpharmacy

SOpharmacy предоставя висок стандарт за продуктово разнообразие, достъпна грижа за здравето и лично внимание и обслужване.

Клиентите ще могат да се възползват от над 1600 актуални промоции с до -60% до края на месец декември.

Заповядайте в новата аптека SOpharmacy Ритейл парк Троян

Откриване: 14.12.2023 г.
Адресът на аптеката е: 
гр. Троян, ул. „Академик Ангел Балевски 1", Ритейл Парк Троян.
Работно време: понеделник до неделя: 08:30 – 20:30 ч.

По повод откриването на SOpharmacy Ритейл парк Троян, в периода 14-16 декември клиентите ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената за всички продукти без лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червен етикет, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена и клубните ни оферти.

А първите 1000 посетители на аптеката ще получат подаръци от собствените марки на SОpharmacy.

 

Заповядайте в новата аптека SOpharmacy Шумен Арена

Откриване: 22.12.2023 г.
Адресът на аптеката е: 
гр. Шумен, ул. Кралевиче 1, Ритейл Парк Арена.
Работно време: понеделник до неделя: 09:00 – 20:00 ч.

По повод откриването на SOpharmacy Шумен Арена, в периода 22-24 декември клиентите ще могат да се възползват от -10% отстъпка от цената за всички продукти без лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червен етикет, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена и клубните ни оферти.

А първите 1000 посетители на аптеката ще получат подаръци от собствените марки на SОpharmacy.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.
 

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.
 

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 12 000 продукта и с бърза и надеждна доставка, а мобилното ни приложение SOpharmacy APP предлага нови удобства и изненади: скреч карти с награди, дигитална клубна карта, дигитална промоционална брошура, онлайн консултация със SОфармацевт, нотификации за актуални оферти и други.

Не забравяйте, че можете да се възползвате и от  услугата ни Кликни онлайн & вземи от избрана аптека.

Към днешна дата SOpharmacy обединява над 200 аптеки, разположени в над 40 населени места в страната.

 

Повече информация: www.sopharmacy.bg, във Facebook – Аптеки SOpharmacy и в Instagram: sopharmacybg

 

С разбиране и грижа,

Екипът на SOpharmacy