С Lidl Plus спестяваш в SOpharmacy

 

Клиентите на Lidl Plus продължават да спестяват и в SOpharmacy. Всеки месец в приложението Lidl Plus има активни оферти от SOpharmacy.

Вземете през АПРИЛ от -15% до -20% на избрани продукти на марките Интимо Хелп и Herbamedica от серия Prim Oil.

Вижте пълния списък с участващите продукти на www.sopharmacy.bg/bg/category/lidl-plus

-15% на всички продукти на марката Интимо Хелп

Използвай кода за отстъпка от твоето приложение Lidl Plus. Кодът е активен и може да се използва в периода 01.04. – 30.04.2024 г.

За получаване на отстъпка е необходимо да представиш кода за отстъпка и твоята Lidl Plus карта на касата на аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita или да въведеш кода за отстъпка в поле „Промо код“ при приключване на поръчка в сайта www.sopharmacy.bg или в SOpharmacy APP.

Виж пълния списък с участващите продукти на: https://sopharmacy.bg/bg/category/naturprodukt
 

Отстъпката важи за всички продукти на марката ИНТИМО ХЕЛП, налични в аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita, на sopharmacy.bg и в SOpharmacy APP, без комплекти, промоционални разфасовки, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена, клубните ни оферти и други промоционални предложения.

-20% на всички продукти на марката Herbamedica от серия Prim Oil

Използвай кода за отстъпка от твоето приложение Lidl Plus. Кодът е активен и може да се използва в периода 01.04. – 30.04.2024 г. За получаване на отстъпка е необходимо да представиш кода за отстъпка и твоята Lidl Plus карта на касата на аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita или да въведеш кода за отстъпка в поле „Промо код“ при приключване на поръчка в сайта www.sopharmacy.bg или в SOpharmacy APP.

Виж пълния списък с участващите продукти на: www.sopharmacy.bg/bg/category/herbamedica


Отстъпката важи за всички продукти на марката HERBAMEDICA от серия PRIM OIL, налични в избрани аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita, с наличност от съответните продукти, на sopharmacy.bg и в SOpharmacy APP, без комплекти, промоционални разфасовки, продуктите с жълт етикет с трайно ниска цена, клубните ни оферти и други промоционални предложения.