Потопи се в празничния сезон

  

Коледният ни каталог отново е тук! И тази година сме приготвили за вас 52 цветни, красиви, празнични страници, изпълнени с над 200 неустоими идеи за подаръци за любимите ви хора.

 

  • Мечтаните от НЕЯ изненади: красиви и вълнуващи предложения, с които да засвидетелствате своята обич и внимание и да ѝ покажете колко ценна е ТЯ за вас.
  • Практични и весели идеи ЗА НЕГО: погрижете се за любимите мъже със забавните и полезни продукти.  И тази година хитът на сезона е тук – душ гел в бирена бутилка, както и много опции от качествена мъжка козметика и продукти за хигиена.
  • Най-желаните подаръци ЗА ДЕТЕТО: донесете радост на най-малките и най-важни членове на семейството с блестящите ни шарени идеи, които няма да имат търпение да грабнат и разопаковат.
  • Внесете уют вкъщи с грижливо подбраните ни предложения ЗА ДОМА: открийте практични предложения и ароматни и красиви идеи, подходящи за всеки дом и се погрижете за хубавото настроение на всички вкъщи.

 

Коледния ни каталог ви очаква в аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita, както и на sopharmacy.bg и в SOpharmacy APP, където можете да го разгледате и да изберете своите любими продукти.

 

Ако търсите конкретен продукт, можете да проверите наличността му в аптеки SOpharmacy през SOpharmacy APP или на sopharmacy.bg
Търсенето е практично и бързо:

  • Изберете в SOpharmacy APP / sopharmacy.bg търсения продукт и натиснете бутон „Провери наличност в аптека“.
  • Намерете най-удобната аптека по адрес/ключова дума или най-близката до вас с включване на геолокация.
  • Вижте адреса и работното време или включете навигация до избраната аптека.

 

Не забравяйте, че можете да се възползвате и от услугата ни Кликни&Вземи: поръчайте онлайн и вземете бързо и лесно с безплатна доставка от над 200 аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita в над 40 населени места.

 

Целият ни Коледен каталог може да видите ТУК