над 700 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10014069
Тегло:
0.050 кг

Гликолевел х30 капсули

(514 глас/а)
Цена 14.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Гликолевел е хранителна добавка от Zonapharm, която нормализира нивата на кръвната захар, понижава нивата на триглицеридите и лошия холестерол, представлява безопасен и ефикасен начин за справяне с хипергликемията и намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.

Eкстракт от Планински ясен - уникален продукт за нормализиране на високата кръвна захар.

Високата кръвна захар и високите нива на ,,лошия'' холестерол, и триглицеридите са рискови фактори номер едно в световен мащаб за развитието на редица сърдечно-съдови заболявания и Диабет тип 2. Съществуват ефикасни натурални средства за намаляване на риска от развитие на тези заболявания, без странични ефекти за организма...

Тази хранителната добавка е изключително подходяща когато:

1. Сте в напреднала възраст - рискът се покачва около 45 годишна възраст и нараства значително след 65 години

2. Имате високо кръвно налягане

3. Приемате големи количества алкохол

4. Имате високо съдържание на триглицериди (кръвни масти)

5. Водите застоял начин на живот.


Състав:
В състава е патентован стандартизиран екстракт, извлечен ексклузивно от семената на Fraxinus Excelsior след няколко годишни задълбочени научни изследвания и добре установена употреба в Средиземноморските страни. Чрез контролирано екстрахиране, световният лидер в производството на стандартизирани растителни екстракти - Naturex разработва уникален патентован екстракт стандартизиран до 10% Nuzhenideи G13. Благодарение на тези активни компоненти, възможността ГЛИКОЛЕВЕЛ да помага при балансиране нивото на кръвната захар се демонстрира ин витро, ин виво и в клинични проучвания.


♦ Всяка капсула съдържа 340 мг уникален патентован екстракт от семена на Fraxinus Excelsio (Glucevia™-Naturex) и Хром.

Научни доказателства:

1,000 мг от хранителната добавка Гликолевел на ден балансира нивото на кръвната захар:

• след хранене намалява кръвната глюкоза като влияе върху скоростта на абсорбация на глюкоза в мускулните клетки и черния дроб

• благоприятства функциите на черния дроб и подобрява здравословното му състояние в дългосрочен план

• Гликолевел е безопасен и няма странични ефекти и нежелани реакции.


Разгледайте и другите продукти от категория Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Zonapharm
Цена:
Цена: 14.99 лв

Приема се 3 пъти дневно, преди хранене.

Не трябва да се използва като заместител на разнообразно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Код: 10014069
Тегло:
0.050 кг