SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10019579
Тегло:
0.100 кг

Вая Форте Пробиотик х15 капсули

(1596 глас/а)
Цена 11.29 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Хранителна добавка за балансирана чревна микрофлора на марката BAЯ. Пробиотиците WAYA® съдържат 100% микроенкапсулиран пробиотичен комплекс Lactobacillus rhamnosus GG. Пробиотичната култура Lactobacillus rhamnosus GG е млечнокисела бактерия, която се смята за най-добре изследваната млечнокисела култура в света и естествено присъства в нашите черва. Концентрацията на тази пробиотична култура в пробиотиците WAYA® е гарантирана с помощта на висока технология на производство и с постоянен контрол на качеството. 

Lactobacillus rhamnosus GG е царят на пробиотиците. Това е най-добре изследваният пробиотик с публикувани повече от 800 специализирани изследвания. Lactobacillus rhamnosus GG е единственият "космат" пробиотик, който с гъвкавите си крачета се закрепва за чревната лигавица и успешно "воюва" срещу вредните бактерии.

Пробиотиците WAYA® не съдържат алергени, като млечни белтъчини, яйца, глутен, лактоза и ядки.

Вая Форте пробиотични капсули са подходящи за възрастни и деца над двегодишна възраст. Капсулите са гастрорезистентни, обвивката на капсулите е изцяло растителна. За деца капсулата може да се отвори и съдържанието да се хапне с лъжичка. Предлагат се в удобна опаковка от 15 капсули.


Състав: Хидроксилполиметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, оцветител: титанов двуокис (E171). 


Разгледайте и другите продукти от категорията Пробиотици. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Medis
Цена:
Цена: 11.29 лв

Възрастни и деца над 2-годишна възраст: 1 капсула дневно

Глътнете капсулата с голямо количество студена течност. Ако вземате пробиотик WAYA® Forte успоредно с антибиотици, вземете го след два часа. Ако детето не може да глътне капсулата, изсипете съдържанието ѝ на лъжичка. Вземайте WAYA® Forte пробиотични капсули поне две седмици. Подходящи са също така за дълготраен прием. 

Съхранявайте на температура до 25 ⁰C, далеч от влага и светлина. Съхранявайте в оригиналната опаковка

Код: 10019579
Тегло:
0.100 кг