над 700 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10032700
Тегло:
0.800 кг

Veroval DuoControl M 925504 Електронен апарат за измерване на кръвно налягане

(210 глас/а)
Цена 132.89 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Веровал е специално разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и за тези, които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Апаратът за кръвно е клинично валидиран и признат от Европейската асоциация по хипертония (ESH), Немската лига по хипертония (DHL) и Британската асоциация по хипертония (BHS). Неговата технология Duo Sensor позволява апаратът да измерва кръвното налягане, комбинирайки два метода - на "Коротков" (чрез вграден микрофон на стетоскоп) и осцилометричен. Това означава, че този апарат работи едновременно като механичен и електронен. За оптимално точно измерване при поставяне маншонът трябва да прилепва плътно към бицепса. Затова този модел се предлага в два различни размера на маншона - M и L. Veroval Duo control с каталожен номер  Veroval Duo control с каталожен номер 925504 е окомплектован с 1 бр. маншон с размер М (22-32 см), USB кабел за пренос на данни.


Характеристики:
● Клинично валидиран и признат от ESH (Европейска асоциация по хипертония), BHS (Британската асоциация по хипертония), DHL (Немската лига по хипертония).
● Маншон "Secure fit" размер М (22-32 см), който позволява напомпване според индивидуалното налягане без излишно притискане. 
● Контрол за правилно поставяне на маншона и индикатор за покой 
● Символ за околната температура - показва дали е прекалено висока или ниска
● Индикация за резултата от измерените стойности на кръвното налягане - съгласно класификацията на СЗО
● Функция "Памет" с възможност за съхранение на 2х100 измервания
● Прехвърляне на измерените стойности в специализиран софтуер Veroval® medi.connect
● С включен USB кабел за пренос на данни
● 5 години гаранция


Разгледайте и другите продукти от категорията Апарати за кръвно налягане. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Hartmann
Цена:
Цена: 132.89 лв

Спазвайте инструкциите за употреба на производителя!

Съхранявайте далече от източници на светлина и горещина, и от достъпа на деца.

Код: 10032700
Тегло:
0.800 кг