SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 000000000010026063
Тегло:
0.010 кг

Урго филмогел за увредени нокти / Urgo filmogel for damaged nails- 3.3 мл.- Urgo

(308 глас/а)
Цена 21.69 лв
-
+
   
Цена 21.69 лв
известие при наличност
Изпратете

Описание


Урго филмогел за увредени нокти / Urgo filmogel for damaged nails се прилага директно върху ноктите при първите симптоми на увреждане от гъбички или травми. Урго Увредени Нокти, филмогел, позволява да се грижите за здравето и красотата на Вашите нокти.

Филмогел:как действа?


Веднага след нанасяне Урго Увредени Нокти oбразува защитен, стабилизиращ филм върху повърхността на ноктите, който предпазва от микробиологични/ химични агресии или физически травми. Филмогелът прониква в структурата на нокътя и я стабилизира, като по този начин подпомага растежа на нов, здрав, възстановен и добре защитен нокът.

Състав:


Urgo Увредени Нокти съдържа:

Хидроксипропилхитозан,Дестилирана вода,Алкохол,Пироктон оламин (Octopirox®) 0,5%.

Практически съвети


Поддържайте ноктите ниско изрязани.

Винаги след измиване подсушавайте добре краката.

Обръщайте особено внимание на гънките между пръстите на краката.

Не споделяйте хавлиената си кърпа с други членове на семейството.

Носете памучни чорапи и обувки от естествена кожа.

Избягвайте носенето на тесни обувки.

Винаги носете джапанки когато сте в басейн, съблекалня, сауна и др. обществени места

В нашата онлайн аптека за красота и здраве ще намерите и останалите ни предложения в категорията Медицински изделия и принадлежности където Ви очаква богат асортимент от продукти на атрактивни цени! Очакваме Ви!
Не забравяйте, че при поръчки над 40 лв. до 1 кг. получавате безплатна доставка до избран от Вас адрес!

Марка: URGO
Цена:
Цена: 21.69 лв

Как да използваме Урго Увредени Нокти?


Урго Увредени Нокти, филмогел сe нанася ежедневно и лесно върху чисти и сухи нокти. Четката позволява перфектно нанасяне по цялата повърхност на нокътя и по околната кожна повърхност. Урго Нокти, филмогел се нанася и под свободния ръб на нокътя.

Урго филмогел за увредени нокти е незабележим и без мирис, изсъхва много бързо, прониква в структурата на нокътя и не изисква нито пилене, нито разтворител, за да бъде отстранен.

Приложението е просто и бързо, но ефективността зависи и от Вашата упоритост и постоянство. Филмът е водоразтворим, затова препоръчваме да се нанася вечер преди лягане, за да се задържи върху ноктите възможно най-дълго.

Урго Увредени Нокти, филмогел не е лак. Можете да нанасяте козметичен цветен лак за нокти върху защитния филмогел. Не забравяйте да отстраните лака, преди отново да нанесете Урго Увредени Нокти, филмогел.

Противопоказания


За външно/локално приложение върху ноктите.

Да не се използва при рани!

Да не се поглъща!

Да се държи далеч от топлина и открит пламък.

Не пушете по време на употреба.

Затворете добре след употреба.

Не употребявайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към, която и да е от съставките на Урго Увредени нокти, филмогел.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Не използвайте Урго филмогел за увредени нокти след срока на годност, отбелязан върху картонената кутия и бутилката.Възможни нежелани реакции: В много редки случаи на мястото на нанасяне може да се появи слабо дразнене на кожата.

Съветваме Ви да се посъветвате с лекар, ако: долната част на нокътя (матрицата) изглежда увредена, нокътят Ви е черен, без да сте получавали травма, страдате от диабет или имунна недостатъчност.

Ако един нокът на ръцете или на краката е широко засегнат или са засегнати няколко нокътя, може да се наложи прием на допълнително лечение през устата. Моля консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

Код: 000000000010026063
Тегло:
0.010 кг