Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10018057
Тегло:
0.100 кг

SOpharmacy Essentials Клещи за нокти 10 см х1 брой

(1253 глас/а)
Цена 14.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Това е продукт на SOpharmacy, който представлява клещи за намаляване дължината на Вашите нокти. Продуктът е подходящ за по-задебелени и груби нокти. Майсторски заточените остриета и висококачествения срез гарантират за високото качество на продукта. Той достига до Вас с доживотна гаранция срещу повреди, произтичащи от дефект в материала или изработката на изделието.


Гаранциони условия:
Sopharmacy гарантира, че всички инструменти от серията Sopharmacy са произведени от първокласни материали и имат доживотна гаранция срещу дефекти в материала и изработката.

В случай на дефект, продуктът следва да бъде предоставен от потребителя в удобна за него аптека Sopharmacy. Адресите на всички аптеки Sopharmacy са налични на уебсайта www.sopharmacy.bg.

След получаване на продукта и потвърждаване на дефекта, продуктът ще бъде заменен с еквивалентен или нов модел. Срокът за замяна е до 5 работни дни.

Съгласно условията на тази гаранция Sopharmacy няма други задължения, освен да замени дефектен продукт.

Изключения:
Тази гаранция не покрива щети, възникнали в резултат на удари, неправилна употреба, небрежност, неспазване на указанията за употреба, съхранение и поддръжка, непозволено изменение или ремонт от неоторизирани лица. Тази гаранция не включва нормалното износване и амортизиране на продукта, нито следните случаи:
- ползване не по предназначение
- петна, обезцветяване или драскотини
- всякакви произшествия, свързани с пожар, наводнение и т.н.
- професионална употреба или употреба на работно място
- удряни или изпускани продукти
- щети, дължащи се на екстремно механично, термично или химично въздействие

Права на потребителите и допълнителна информация
Потребителите имат право да предявят правата си по собствена преценка. Настоящата гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112 – 115 от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно чл. 112 – 115 от ЗЗП.


Състав: въглеродна стомана С50 с твърдост 50 ( ±1) HRC


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: SOpharmacy Essentials
Цена:
Цена: 14.99 лв

Служи за нежно намаляване на дължината на Вашите нокти.

Да се съхранява на сухо и чисто място, извън обсега на деца.

Код: 10018057
Тегло:
0.100 кг