Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10018056
Тегло:
0.100 кг

SOpharmacy Essentials Клещи за Кожички 10 см х1 брой

(1201 глас/а)
Цена за лоялни точки: 2998 точки
Цена: 11.99 лв
14.99 лв
(-20%)
-
+
   
известие при наличност
Изпратете
Предложението е валидно от 01.05.2020 до 31.05.2020 или до изчерпване на количествата!

Това е продукт на SOpharmacy, който представлява клещи за кожички. Ергономичната дръжка за удобен захват, както и висококачествените материали и прецизния срез на твърдо наточените остриета способстват за изготвяне на професионален маникюр и педикюр дори и вкъщи. Продуктът достига до Вас с доживотна гаранция срещу повреди, произтичащи от дефект в материала или изработката на изделието.


Гаранциони условия:

Sopharmacy гарантира, че всички инструменти от серията Sopharmacy са произведени от първокласни материали и имат доживотна гаранция срещу дефекти в материала и изработката.

В случай на дефект, продуктът следва да бъде предоставен от потребителя в удобна за него аптека Sopharmacy. Адресите на всички аптеки Sopharmacy са налични на уебсайта www.sopharmacy.bg.

След получаване на продукта и потвърждаване на дефекта, продуктът ще бъде заменен с еквивалентен или нов модел. Срокът за замяна е до 5 работни дни.

Съгласно условията на тази гаранция Sopharmacy няма други задължения, освен да замени дефектен продукт.

Изключения:

Тази гаранция не покрива щети, възникнали в резултат на удари, неправилна употреба, небрежност, неспазване на указанията за употреба, съхранение и поддръжка, непозволено изменение или ремонт от неоторизирани лица. Тази гаранция не включва нормалното износване и амортизиране на продукта, нито следните случаи:

- ползване не по предназначение

- петна, обезцветяване или драскотини

- всякакви произшествия, свързани с пожар, наводнение и т.н.

- професионална употреба или употреба на работно място

- удряни или изпускани продукти

- щети, дължащи се на екстремно механично, термично или химично въздействие

Права на потребителите и допълнителна информация

Потребителите имат право да предявят правата си по собствена преценка. Настоящата гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112 – 115 от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно чл. 112 – 115 от ЗЗП.

 

Състав: въглеродна стомана С50 с твърдост 50 ( ±1) HRC


Разгледайте и другите продукти от категорията Санитарни материали. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: SOpharmacy Essentials
Цена:
-20%
Цена: 11.99 лв
Каталожна цена: 14.99 лв

Служат за премахване на нежеланите кожички по ноктите.

Да се съхранява на сухо и чисто място, извън обсега на деца.

Код: 10018056
Тегло:
0.100 кг