Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10002436
Тегло:
0.080 кг

Флоражин Вагинални овули 2 г х6 броя

(2426 глас/а)
Цена 10.59 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Флоражин на фармацевтичната компания Со Се Фарм представлява продукт за интимна грижа за жената под формата на вагинални овули, който спомага за поддържане и възстановяване на нормалната бактериална флора на вагиналната лигавица. Също така Флоражин поддържа естествения баланс на рН, притежава успокоително и противодразнещо действие. Съдържащите се в овулите лактобацили инхибират патогенните бактериални видове и поддържат естествения баланс на вагиналната флора. Глицеридите на житни кълнове и витамин С притежават зарастващи и оздравителни свойства за дълбоките слоеве на лигавицата, млечната киселина поддържа киселото рН на влагалището, а екстрактът от водорасли има успокояващо действие.


Състав: Лактобацили, стабилизирани в растителен екстракт, който благодарение на присъствието на 6 щама (Bulgaricus, Acidophylus, Biphidus, Termophylus, Plantarum и Casei), действа активно, с "подобряващ" ефект спрямо инхибиране на патогенни бактериални видове, вкоренени (действащи в интервал, зависещ от различни субективни ситуации) и поддържане на физиологичното рН (4-4.5) на лигавицата.

Глицериди на житни кълнове със зарастващи и оздравителни свойства, действащи на най-дълбоките слоеве на епителиума на лигавицата,

Витамин С, в стабилизирана форма, с предпазни свойства за епителиума,

Млечна киселина, която заедно с витамин С допринася, за поддържане на кисело рН на влагалището.

Екстракт от водорасли с доказани успокояващи свойства против дразнене, с ефективен принос за бързо намаляване на сърбежа и подпомагане запазването на оригиналното физиологично състояние на лактобацилите.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.и!

Марка: SO.SE.PHARM
Цена:
Цена: 10.59 лв

Поставя се във влагалището по една вагинална овула Флоражин, вечер преди сън.

Препоръчва се за по-добър ефект предварително да се направи промивка с Флоражин за вагинални промивки.

Вагиналните овули Флоражин могат да бъдат жълти на цвят. Това се дължи на съдържащите се в тях лактобацили и не засяга качеството им.

Код: 10002436
Тегло:
0.080 кг