SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 000000000010003443
Тегло:
0.030 кг

ЕСБЕРИТОКС / ESBERITOX тaб. х 60 бр. - Sevex Pharma

(1037 глас/а)
Цена 13.15 лв
-
+
   
Цена 13.15 лв
известие при наличност
Изпратете

Описание


ЕСБЕРИТОКС / ESBERITOX на Севекс Фарма е лекарствен продукт на растителна основа, който се прилага основно при отслабване на защитните сили на организма. Другото приложение на продукта е като допълнително средство при лечение с антибиотици при тежки бактериални инфекции като бронхити, ангина, фарингити (възпаления на гърлото), остри и хронични инфекции на дихателните пътища (причинени от вируси или бактерии);както и при отити (възпаления на средното ухо), синузити (възпаления на носните кухини) бактериални инфекции на кожата.
Esberitox е мощен фитоимуномодулатор, съдържащ мощна високоефективна комбинация от екстракти от два вида Echinacea, корените на Диво индиго (Baptisia) и върховете на бял кедър. Основното показание за прилагането на Есберитокс са респираторните вирусни и бактериални инфекции, както и настинките. Esberitox, добавен към терапията активира клетъчния и хуморален имунен отговор. Така помага за по-бързото възстановяване на болния. Освен това скъсява средната продължителност на боледуването, намалява силата на симптоматиката при респираторни заболявания и намалява броя на рецидивите.
Есберитокс е използван в продължение на повече от 50 години от немските лекари за укрепване на имунната система, ефективно преодоляване и предотвратяване на грип и други респираторни заболявания. Есберитокс е най-ефективен, когато се приема при първи признаци на настинка /кихане, течащ и запушен нос, възпалено гърло, кашлица/. Така спирайки вирусното заболяване в самото начало, ще предотвратите и последващи усложнения.

Мощен имуномодулатор за повишаване защитните сили.

С активни вещества от природата - Бял кедър, Ехинацея, Диво индиго.

Показан за прием при:

-остри и хронични инфекции на дихателните пътища

- идеален е за съпътстващо лечение с антибиотици в случаи на тежки бактериални инфекции като

- възпаления на гърлото (бронхити, ангина, фарингити)
- възпаления на средното ухо (отити)
- възпаления на носните кухини (синузити )

-кожни инфекции в следствие на бактерии

-уязвимост към инфекции в следствие на отслабване за защитните сили на организма

Доказана ефективност срещу вирусни и бактериални инфекции. Като профилактично средство преди грипен сезон или два пъти в годината.Спомага по-бързото оздравяване по време на и след боледуване.По-лека симптоматика на протичащото заболяване.

Противопоказания:


Кога не трябва да приемате Ec6eритокс таблетки?

При известна свръхчувствителност към някоя от съставките или към сенникоцветни. По принцип да не се прилага при прогресиращи системни заболявания като туберкулоза, левкози (системно заболяване, характеризиращо се с прогресивно разрастване на тъканите, произвеждащите левкоцити), колагенози (възпалителни заболявания на съединителната тъкан), мултипленна склероза, СПИН и други автоимунни заболявания (образуване на антитела спрямо собствените тъкани). Поради липсата на достатъчно изследвания, не се препоръчва употребата на лекарствения продукт по време на бременност и кърмене.

Лекарствени взаимодействия:

Няма известни.

Предупреждения:

Лекарственият продукт съдържа лактоза и захароза, като една таблетка отговаря на 0.02 ХЕ.

Ако в хода на лечението симптомите продължават или състоянието се влоши, консултирайте се с лекар

Състав:


Есберитокс съдържа:


Активни съставки:

3.2 mg сух екстракт (4-9:1) от смес от диво индиго корен; пурпурна ехинацея корен; ехинацея палида корен; западна туя, стрък (4.92:1.85:1.85:1), Бял кедър.
Екстрагент: етанол 30% (V / V).

Помощни вещества:
Монохидратна лактоза, магнезиев стеарат, макрогол (М: 6000), захар (захароза).
Есберитокс 3.2 mg таблетки не съдържа алкохол.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Sevex Pharma
Цена:
Цена: 13.15 лв

Дозировка, начин и продължителност на употреба:


Ако Вашият лекар не е предписал друго, моля спазвайте следните указания. Моля, спазвайте предписанието за начина на приложение, защото в противен случай таблетките Есберитокс не могат да действат правилно!


Колко често и в какво количество трябва да приемате Ec6epитокс таблетки?

Възрастните приемат 3 пъти дневно по 3 таблетки; деца до 6 години 3 пъти дневно по 1-2 таблетки, деца до 12 години 3 пъти дневно по 2 таблетки. Това съответства на дневна доза от 9 таблетки за възрастни и З-б таблетки за деца.


Как и кога трябва да приемате Ec6epитокс таблетки?

Таблетките се приемат през устата сутрин, обед и вечер или се оставят да се разтопят в устата.


Колко дълго трябва да приемате Ес6еритокс таблетки?

Продължителността на приложението се определя от основното заболяване.

Нежелани лекарствени реакции:


Какви нежелани лекарствени реакции могат ла се проявят по време на приема на Есберитокс таблетки?
В единични случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност. За лекарства, приготвени от Echinaceae могат да се наблюдават обриви по кожата, сърбеж, рядко отоци по лицето, задух, световъртеж и понижаване на кръвното налягане.

Ако установите нежелани лекарствени реакции, моля съобщете ги на Вашия лекар или аптекар.

Код: 000000000010003443
Тегло:
0.030 кг