Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 10003913
Тегло:
0.100 кг

Цефавора х50 мл Sevex Pharma

(1124 глас/а)
Цена 15.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Цефавора на Sevex Pharma е лекарствен продукт без лекарско предписание, който се прилага при нарушение на мозъчното кръвообръщение. Продуктът е подходящ при състояния на нарушени концентрация и памет, главоболие, депресивни състояния и смущения на съня, както и замайване и циркулаторна недостатъчност на периферните кръвоносни съдове. Цефавора се предлага под формата на капки за перорален разтвор, като 1 мл от разтвора се равнява на 22 капки.
 

Състав: 100 g (=98 ml ) капки съдържат: Лекарствено вещество: Гинко билоба ( Ginkgo biloba ) ТМ 1,3 g , Бял имел ( Viscum album ) ТМ 2,7 g , Глог ( Crataegus ) ТМ 7,5 g.
Помощни вещества: винен ликьор.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Sevex Pharma
Цена:
Цена: 15.39 лв

Ако не е предписано друго, се взимат по 20-30 кaпки Цефавора по 3-4 пъти на ден. Деца между 6-12 години могат да приемат 10-15 капки 3-4 пъти дневно.

Няма известни нежелани реакции при използването на Цефавора. Съществуващи оплаквания могат временно да се влошат при приемане на хомеопатични медикаменти (начално влошаване). В такива случаи е необходимо да се консултирате с лекар и да преустановите лечението.

 

Кога не трябва да взимате или да използвате Цефавора?

При свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
 

Какви предпазни мерки трябва да имате предвид при употреба на Цефавора?

Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влошава, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.
 

Кои други продукти оказват влияние върху ефекта на Цефавора или могат да бъдат повлияни?

Поради съдържание на алкохол може да промени или засили действието на други лекарства.
 

Специални предупреждения на ЦЕФАВОРА / CEFAVORA х50 мл - Sevex Pharma:

Цефавора капки съдържат 20 обемни % етанол. 1 ml от разтвора (22 капки) съдържа 0,16 g етанол. Представлява опасност за страдащите от чернодробни заболявания, алкохолизъм, епилепсия, остри органични мозъчни увреждания или заболявания, както и за бременни и деца. По време на бременност и кърмене капките трябва да се използват само след консултация с лекар. Цефавора не оказва влияние при шофиране и работа с машини.

Какво трябва да предприемете, ако сте приели по-голямо количество от Цефавора?

Няма съобщени случаи на предозиране.
 

Какво трябва да правите, ако сте пропуснали прием на Цефавора или преждевременно прекратите лечението?

Ако сте пропуснали прием, продължете както обикновено. Не приемайте двойна доза от лекарството, за да компенсирате пропуснатия прием. Липсва нежелан ефект при спиране на лечението с Цефавора.

Съхранение на ЦЕФАВОРА / CEFAVORA х50 мл - Sevex Pharma:

Не се изискват специални условия за съхранение. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Срокът на годност е 5 години. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката!

Код: 10003913
Тегло:
0.100 кг