Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10000975
Тегло:
0.030 кг

Детралекс при разширени вени и хемороиди 500 мг х30 таблетки

(1586 глас/а)
Цена 17.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕТРАЛЕКС И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

Детралекс на фармацевтичната компания Servier представлява вазопротектор (повишава устойчивостта на малките кръвоносни съдове) и венотоник (повишава венозния тонус). ДЕТРАЛЕКС се препоръчва за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения (отекли крака, болка, изморени крака) и за симптоматично лечение при остри хемороидални кризи.

ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ДЕТРАЛЕКС:

Не приемайте ДЕТРАЛЕКС: Ако сте алергичен (свръхчувствителен) към микронизирана пречистена флавоноидна фракция или към някое от помощните вещества на ДЕТРАЛЕКС.

Обърнете специално внимание при употребата на ДЕТРАЛЕКС:


Хемороиди: Ако хемороидите не изчезнат до 15 дни, би трябвало да потърсите Вашия лекар за съвет. Венозно-съдови нарушения: Лечението води до максимално добър резултат, ако се съчетава със здравословен начин на живот. Избягвайте излагане на слънце, топлина, продължително стоене на крака, наднормено тегло. Ходенето и носенето на специални (компресиращи) чорапи подобрява циркулацията.

Прием на други лекарства:


Моля, кажете на Вашия лекар или фармацевт ако вземате или наскоро сте вземали някакви други лекарства, включително и такива, получени без рецепта.

Прием на ДЕТРАЛЕКС с храни и напитки:


Препоръчва се ДЕТРАЛЕКС да се приема по време на храна.

Бременност и кърмене:


Поради отсъствието на данни относно излъчването в майчиното мляко, лечението с ДЕТРАЛЕКС по време на кърменето трябва да се избягва. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба на което и да е лекарство.

Шофиране и работа с машини:


ДЕТРАЛЕКС не оказва влияние върху способността за шофиране и работа с машини. Важна информация относно някои от съставките на ДЕТРАЛЕКС Неприложимо.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Цена:
Цена: 17.99 лв

При венозна недостатъчност се препоръчва прием на две таблетки Детралекс дневно - по една таб. на обяд и вечер, по време на хранене.

При хемороиди се препоръчва 4-дневен курс от 6 таб. дневно, последвани от по 4 таб. дневно през следващите 3 дни, по време на хранене.

Нежелани реакции:

Както всички лекарства, ДЕТРАЛЕКС може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Тези нежелани реакции могат да включват: Чести нежелани реакции: диария, трудно храносмилане, гадене, повръщане. Нечести нежелани реакции: колит. Редки нежелани реакции: замайване, главоболие, неразположение обрив, пруритус, уртикария. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или ако забележите нежелани реакции, които не са описани в тази листовка, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Нежелани реакции с неизвестна честота: изолирани случаи на оток (подуване) на лицето, устните и клепачите. В изключително редки случаи оток на Quincke (бързо подуване на тъкани като лице, устни, уста, език или гърло, които могат да доведат до затруднено дишане).

Код: 10000975
Тегло:
0.030 кг