Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010020125
Тегло:
0.050 кг

Sensigel Гел за чувствителни зъби x50 мл

(465 глас/а)
Цена 10.29 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Описание на Sensigel Гел за чувствителни зъби x50 мл:

 

Продуктът Sensigel е дентален гел за свръхчувствителни зъби, подходящ за първоначално приложение с антикариесна защита. Денталният гел за чувствителни зъби съдържа две съставки: - Nicomethanol hydrofluoride - аминофлуорид, патент на лаборатории PIERRE FABRE, който бързо и интензивно се свързва с емайла, за да образува ден след ден защитен флуориден слой върху зъбите. - Калий – Естествен елемент, който намалява неприятните усещания, резултат от агресивното действие на външни фактори. Той облекчава дентиновата свръхчувствителност, която се изразява в болезнена реакция от топло, сладко, въздух, натиск или други въздействия върху емайла. Гелът съдържа патентованата от лабораториите Pierre Fabre съставка Fluоrinol® - аминофлуорид от второ поколение, който бързо се свързва с емайла, стимулира реминерализирането му и повишава устойчивостта. В състава влиза още Калий Potassium, който облекчава дискомфорта при дентинова свръхчувствителност на зъбите. Предлага се в удобна туба от 50 мл.

 

Състав на Sensigel Гел за чувствителни зъби x50 мл:

 

Съдържа: Nicomethanol hydrofluoride (никометанол хидрофлуорид) (Fluorinol®* - 1,02%, равно на 1500ppm флуоридни йони), 5% калиев нитрат.
 

Запознайте се и с другите продукти от категорията Устна хигиена. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Farmа.bg Ви предлага консултация с квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Цена:
Цена: 10.29 лв

Начин на употреба на Sensigel Гел за чувствителни зъби x50 мл:

 

Нанасяйте локално, на чувствителните зони, с мека четка или пръст, след нормално измиване на зъбите. Не изплаквайте за по-продължително действие. Да не се използва при деца под 6-год. възраст.

Специални указания на Sensigel Гел за чувствителни зъби x50 мл:


Продуктът е подходящ за възрастни. Да не се използва от деца под 6 години. Съхранявайте далече от източници на светлина и горещина, и от достъпа на деца.

Код: 000000000010020125
Тегло:
0.050 кг