Над 1500 промоции с до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10024916
Тегло:
0.800 кг

Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса

(1947 глас/а)
Цена 139.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса: Този продукт на японския производител Сендо е иновативен апарат предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай.  Апарат Сендо Адванс 3 има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. При необходимост от друг размер маншет, той ще бъде доставен в замяна на стандартния без допълнителни разходи. Опционално се предлага маншет за бицепс с размер на обиколката 32-45 см.


SENDO ADVANCE 3:

► Точност при отчитане
► Надеждност при дългосрочна употреба
► Апарата е лесен за употреба, който се задейства само с един бутон
► Функция HIRA - отчита и категоризира отклоненията в сърдечния ритъм
► С хипоалергенен маншет
► Индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета
► Практична кутия за транспортиране и защита

•  При SENDO ADVANCE 3 се намалява фактора на човешката грешка и се увеличена прецизността на измерване.

•  За точни резултати при измерване е важно да се запази покой и да се спази правилното поставяне и затягане на маншета. SENDO ADVANCE 3 е проектиран с индикатори за грешка, които сигнализират  при неправилно поставен маншет и при движение.

• СЕНДО АДВАНС HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analysis): Тази технология служи за анализ на честотата на аритмичен пулс. В момента на засичане апарата запаметява данните. При натрупване в паметта на 7 записа функцията започва да сравнява всеки следващ резултат от отчетен аритмичен пулс и на тази база определя степента на аритмичност спрямо скала съдържаща 4 предварително зададени нива, които служат за отчитане на 4 нива на риск
 

• Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.

 

HIRA технология показва 4 нива на риск на екрана , в зависимост от честотата:

Ниво 0: Няма индикацияНиво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.Ниво2: Високо – Бъдете предпазливи. Моля консултирайте се с лекар.Ниво 3: Опасно – Незабавно посетете лекар.

 

* Апаратите на СЕНДО са Клинично тествани и одобрен от европейското дружество по хипертония. 

* Прецизността и надеждността на апарата за измерване на кръвно SENDO ADVANCE 3 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя. В кутията са включени: Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см. Инструкция за употреба на български език. Батерии (4xAA). Адаптер за включване към ел. мрежа. Удобна чанта за съхранение. Гаранционна карта. 


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.  

Марка: Sendo
Цена:
Цена: 139.99 лв

Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса:
Съвети за правилно измерване:

► Седнете в удобно положение. Поставете ръката си върху маса, с длан сочеща нагоре и маншет на нивото на сърцето.

► Отпуснете се за 5-10 минути преди измерването. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса.

► Кръвното налягане варира постоянно, в зависимост от това каква физическа активност сте извършвали или какво сте консумирали. Приемането на течности, също така може да предизвика значителни промени в кръвното налягане.

►  Sendo Advance 3 основава измерванията си на базата на пулса. Ако имате много слаб пулс или много силно изразен аритмичен пулс, това може да повлияе върху измерването.

► Ако Sendo Advance 3 измери състояние, което е извън нормите, ще прекрати измерването и ще се появи символ за грешка.

► Sendo Advance 3 е предназначен за измерване на кръвното налягане на възрастни. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате апарата върху дете. Децата не трябва да се оставят да боравят с апарата без надзор от възрастен.

► Не измервайте кръвното си налягане, непосредствено след физическо натоварване или душ. Починете си около 20-30 минути преди да направите измерването.

► Измервайте кръвното си налягане по едно и също време всеки ден, за да имате база за сравнение.

Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса: Продуктът се използва само за измерване на нивата на кръвното налягане, а не за поставяне на диагноза и лечение. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
 

Код: 10024916
Тегло:
0.800 кг

Топ продукти

Преди да продължите...