Коледен каталог
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10030537
Тегло:
1.000 кг

Ръчна вакуум терапия за мъже с еректилна дисфункция

(465 глас/а)
Цена 512.09 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете
Описание на Ръчна вакуум терапия за мъже с еректилна дисфункция:

 

Manual Erection System е лесен и ефективен метод с малко на брой странични ефекти от марката БиоКонсепт. Системата за лечение на еректилна дисфункция е подходяща най-вече за мъже, страдащи от захарен диабет, с високо кръвно налягане или преминали през процедура по радикална простатектомия.

Резултатът в следствие на употреба е достигане до задоволителна ерекция. Представителите на мъжкия пол с такива, сходни или съпътстващи заболявания, които се намират в стабилна връзка и желаят да станат бащи са тези, които биха опитали лечение на своя проблем чрез този неинвазивен метод.

 

Предимства:

►Възстановява еректилната функция,

►Ограничава риска от намаляване на дължината на пениса,

►Значително подобрява възстановителните процеси от предходни интервенции и циркулацията,

►Методът е неинвазивен,

►Безопасен, лесен за употреба, сигурен и ефикасен,

►Може да се използва многократно за дългосрочен период от време.

 

Недостатъци:

►Наличие на кръвоизливи и хематоми по ствола на пениса или по главичката,

►В редки случаи води до еритема,

►Често причинява студено усещане в самия пенис,

►Намалява броя на спонтанните моменти, в които мъжът задържа своята ерекция,

►Употребата на системата изисква практика.

 

Съдържание на опаковката:

►Конус,

►Голям и малък накрайник за стягащия пръстен,

►Прозрачен цилиндър,

►Глава на ръчната помпа,

►4 различни размера стягащ пръстен (10, 12,5, 15 и 20 мм),

►Лубрикант 50 мл,

►Инструкции за ползване,

►Чантичка за съхранение,

►DVD с анимиран филм с инструкции за употреба.


За кого е предназначена?

►Целевата група са мъже, които срещат проблеми при опити за задържане на ерекция – страдащи от еректилна дисфункция:

►Страдащи от диабет тип 1 и тип 2;

►Страдащи от хипертония;

►Пациенти с хипертония и допълнителни оплаквания в следствие от лечение с медикаменти;

►Пациенти с наднормено тегло;

►Пациенти с метаболитен синдром

 

В следствие на инвазивно лечение на:

►Радикална простатектомия,

►Кистектомия,

►Външна лъчетерапия,

►Антиандрогенна терапия.

За диабетиците съществува до три пъти по-голям риск от развитие на еректилна дисфункция – един на всеки двама добавя такава диагноза към здравното си състояние само за период от 10 години. Изследванията сочат, че в хода на вакуум терапията над 70% от диабетиците се радват на задоволителна ерекция.

Освен пациентите, страдащи от диабет, има и друга група мъже, често афектирани от това състояние – според експерти, това са около 50% от пациентите с високо кръвно налягане. За тях ползите от лечение с вакуумна помпа са дългосрочни. Те често страдат от много съпътстващи заболявания и, съответно – броят лекарства, които приемат, е висок.

Поради тази причина терапия с перорални инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5 инхибитори) често е противопоказна, особено когато не трябва да се приемат донори на азотен окис/оксид (NO). В допълнение, определени антихипертензитиви е възможно да увредят мъжката способност за достигане до ерекция. Такива са: калциеви антагонисти,  ангиотензин II рецепторни антагонисти, неселективни бета-блокери и тиазидни диуретици.

Системата за постигане на ерекция чрез вакуум е особено подходяща като метод, последващ радикалната простатектомия. Тя възстановява еректилната функция на мъжа след операция и се бори със заплахата от намаляване на дължината на пениса. Последни проучвания показват, че навременното използване на вакуум помпа след такива интервенции подпомага бързото възстановяване и скорошната сексуална активност. Около 80% от мъжете, прибегнали до този метод за лечение, впоследствие са достигнали до задоволителна ерекция отново. Сред мъжете, участвали в проучването, едва у 23% се наблюдава намаляване на дължината на пениса.

В резултат от извършването на контролирани изследвания, специалисти достигат до извода, че употребата на вакуум системата в ранна фаза след откриване на проблема, като последващо лечение след радикална простатектомия, води до успех и задоволителна ерекция при 90% от мъжете.

Отчетени са такива успешни резултати и при лечение на по-възрастни хора, мъже с множествена склероза и Болест на Паркинсон, както и при пациенти с увреждания на гръбначния стълб.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Сексуално здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: BioConcept
Цена:
Цена: 512.09 лв
Начин на употреба на Ръчна вакуум терапия за мъже с еректилна дисфункция:

 

Системата е лесна за употреба, ефективна, с висока степен на съответствие. Това е най-доброто решение за всеки един от гореизброените проблеми, както и в около 30% от случаите, в които мъжете с еректилна дисфункция не се повлияват от лечение с Пероралните инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5 инхибитори).

Чрез вакуум терапията ерекцията става възможна, използвайки специален механизъм (300-500 mmHg). Помпата образува вакуум в прозрачния цилиндър около пениса. По този начин еректилната тъкан се пълни с кръв, а членът се втвърдява. Ерекцията може да се задържи чрез поставянето на един от стягащите пръстени в основата на пениса, който предотвратява оттока на кръв от Corpora cavernosa (двете камери, разположени по дължината на пениса, в които има гладки мускули) и по този начин поддържа ерекцията по време на половия акт.

Това прави възможно осъществяването на задоволителен полов акт в продължение на до 30 минути. Стягащият пръстен може да бъде премахнат след приключване на сношението.

С помощта на вакуум апарат от този тип, 76% от мъжете, при които се наблюдава проблем, успяват да осъществят полов акт, а за 85% от тях той е задоволителен.

Този метод е чисто физически и не повлиява на тялото по химичен път. Не е необходимо успоредно с употребата да се приемат и медикаменти.

Действието на вакуум системата е признато от здравноосигурителните компании в Германия и САЩ. Може да бъде предписана от лекар.

Специални указания на Ръчна вакуум терапия за мъже с еректилна дисфункция:

 

Не прибягвайте до този метод на лечение в случай на:

►Необичайна форма на пениса,

►Сърповидно-клетъчна анемия,

►Левкемия,

►Тумори на костен мозък,

►Други заболявания, които водят до изменение в съсирването на кръвта и състояния на по-продължителна ерекция,

►Лекарска препоръка за въздържане от сексуален акт поради медицински причини.

Код: 10030537
Тегло:
1.000 кг