Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10014483
Тегло:
0.100 кг

Резиста Форте x30 таблетки Neopharm

(2375 глас/а)
Цена 22.69 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Резиста форте е широкоспектърен имунобиотик с протектор за гърлото, активира имуната система и подобрява нейната ефективност срещу вируси и бактерии. Представля природен продукт с включени 9 важни съставки и пробиотици, които подпомагат имуната система. Протекторът за гърло е съвкупност от пробиотици, които действат локално в гърлото и го предпазват от ангина и други инфекции


EpiCor съдържа биологично активни съставки, получен при ферментацията на дрождата Saccharomyces cerevisiae. EpiCor е изцяло с натурален произход, която започва да действа още 2 часа след първия прием. Има клинично доказани резултати за нейната ефективност върху имунната система. Съдържа основно бета- глюкани, както и протеини, пептиди, антиоксиданти, полифеноли, органични киселини, нуклеотиди и манани.


Shiitake (Lentinula edodes) - медицинска гъба, съдържаща съвкупонст от алфа и бета-глюкани. Алфа-глюканите са с по-ниска молекулна маса от тази на бета-глюканите и добавят нови свойства към тези на бета-глюканите, което допълнително подсилва действието на RESISTA FORTE върху имунната система.


Коластрата  е с клинично доказан ефект върху имунната система, защото голяма част от компонентите й засилват действието на имунната система:


Имуноглобулини(IgG1, IgG2, IgA, IgM)- това са антитела, чрез които имунната система осъществява своето действие.


Цитокини- това са вещества, чрез които клетките на имунната система общуват помежду си. Счита се, че добавянето на цитокини подпомага естествената координация между клетките на имунната система и влияе позитивно върху силата на имунния отговор.
 

Лактопероксидаза – това е ензим, част от вродения имунитет и има важна роля за процесите на окисление, чрез които имунната система осъществява своята естествена функция.


Лактоферин- протеин с транспортиращи свойства, който е важен елемент от системата на вродения имунитет. Той улавя железните йони и променя хранителната среда, така че тя да е благоприятна за полезните бактерии в организма - лактобацили и бифидобактерии. Засилва функциите на имунната система.


Лизозим- ензим, намиращ се в слюнката, сълзите, лигавичния секрет и човешкото мляко. Той разгражда бактериалната клетъчна стена и представлява важна част от вродения имунитет.


Витамин Д- Подкрепя естествените защитни сили на организма особено в белите дробове и дихателните пътища.


Пробиотиците – Трите щама от различни пробиотични бактерии, в състава на продукта са добри чревни бактерии, които си взаимодействат с клетките на имунната система, разположени в стомашно- чревния тракт и отключват каскада от реакции, в резултата на което имунната система се активира и развива адекватен имунен отговор.


Фруктоолигозахариди – това са пребиотици, служещи за храна на пробиотичните бактирии. Благодарение на тях се увеличава броя на пробиотиците в червата и се засилва положителният им ефект.


Оралният пробиотик Streptococcus salivarius е представител на нормалната човешки флора в лигавицата на устната кухина, сливиците и фаринкса и подпомага локалната защитна функция на имунната система.


Състав:

 Съставки  в 2 таблетки 
   
 EpiCor 50 mg 
 Стандартизиран екстракт от Shiitake 50 mg 
 Имуноглобулини  
 Коластра 250 mg 
 Витамин D3 (200 IU) 5 μg 
 Цинк 5 mg 
 Пробиотици  
 Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки*)  
 Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки*)  
 Фруктоолигозахариди 50 mg 
 Орален пробиотик: Streptococcus salivarius (1 милиард живи клетки*)  

 


Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Neopharm
Цена:
Цена: 22.69 лв

При възрастни и деца над 12 годишна възраст, приемайте по 2 таблетки на ден в продължение на 30 дни. 
При деца над 5 годишна възраст, примайте по 1 таблетка на ден в продължение на 30 дни.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, от пациенти на имуносупресираща терапия, както и ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката. 

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА RESISTA FORTE?
Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.
RESISTA FORTE може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.


СЪХРАНЕНИЕ
Съхранявайте RESISTA FORTE в оригиналната опаковка при температура до 25°С, на места недостъпни за деца.
Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Код: 10014483
Тегло:
0.100 кг