Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10003051
Тегло:
0.400 кг

Raid Аерозол против летящи насекоми x400 мл

(743 глас/а)
Цена 7.19 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Аерозол спрей на марката Джонсън, със супер бързо действие, който унищожава всички летящи насекоми, благодарение на ефективната си формула, като същевременно оставя приятен аромат във въздуха. Ефективна 8-часова защита, дори и при отворен прозорец. Област на приложение: инсектицид за борба с мухи, комари, тигрови комари, молци, оси, стършели и други летящи насекоми. Предлага се в опаковка от 400 мл.


Състав:
Активна съставка - 0.108% Пралетрин, 0.109% Перметрин.


Разгледайте и другите продукти от категорията Инсектициди. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Raid
Цена:
Цена: 7.19 лв

Флаконът е готов за употреба. Разклатете флакона преди употреба. Дръжте вертикално и пръскайте далече от лицето, като се движите към вратата. Пръскайте най-малко на един метър разстояние от всички повърхности. Може да се пръска директно върху насекомите. Напуснете помещението и го оставете затворено в продължение на 15 минути след което го проветрете в продължение на 30-40 минути. Разходна норма: пръска се 8-10 секунди/30 м3.

Изключително запалим. Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда. Да се използва само по предназначение. Флакон под налягане: да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури, превишаващи 50 градуса. Да не се пробива и изгаря дори и след употреба. Да не се пръска срещу хора и домашни любимци. Отстранете или покрийте храни, кухненско оборудване и прибори за хранене. Отстранете или покрийте терариуми, аквариуми и клетки за животни преди употреба. Изключете въздушния филтър на аквариума при употреба. Да се съхранява далече от хранителни продукти и напитки. Да се пази далече от достъп на деца. Да се съхранява далече от източници на запалване. Да не се пуши. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и потърси лекарска помощ. След контакт с кожата, измийте веднага обилно с вода. Да не се изпуска в канализацията.

Код: 10003051
Тегло:
0.400 кг