Промоции до -30%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 56867646
Тегло:
1.200 кг

Комплект Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса + Strict Дигитален кантар

(68 глас/а)
Цена 139.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Комплект Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса + Strict Дигитален кантар включва: 1 брой Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс + 1 брой Strict Дигитален кантар.


 


Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса е предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане у дома. Разработената функция HIRA отчита и категоризира отклоненията в сърдечния ритъм. Удобен за използване по всяко време на денонощието, апаратът носи надежност и е подходящ за използване от всички възрастови групи. С интуитивен и ергономичен дизай. Сендо Адванс 3 притежава точност при отчитане, надеждност при дългосрочна употреба и индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета. Той намалява фактора на човешката грешка и увеличава прецизността на измерване. Клинично тестван и одобрен от европейското дружество по хипертония. Със стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. При необходимост от друг размер маншет, той ще бъде доставен в замяна на стандартния без допълнителни разходи. Опционално се предлага маншет за бицепс с размер на обиколката 32-45 см. Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя. В кутията са включени: Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см. Инструкция за употреба на български език. Батерии (4xAA). Адаптер за включване към ел. мрежа. Удобна чанта за съхранение. Гаранционна карта. Предлага се в удобна опаковка от 1 брой.


Strict Дигитален кантар e създаден за точно измерване на всяка промяна в теглото Ви. Снабден със сензорна система, разполагаща с 4 прецизни датчика за отчитане на теглото от 0,100 кг до 180 кг, с точност в рамките на 50 г. С модерен дизайн, LCD дисплей и платформа от закалено стъкло. Кантарът отчита температурата в помещението и се активира само чрез натиск с крак. Притежава индикатор за претоварване и ниска мощност. Работи с 2 броя батерии ААА. Предлага се в удобна опаковка от 1 брой.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.  

Марка: Sendo
Цена:
Цена: 139.99 лв

Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса: Седнете в удобно положение и поставете ръката си върху маса, с длан сочеща нагоре и маншет на нивото на сърцето. Отпуснете се за 5-10 минути преди измерването. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса. Приемането на течности, също така може да предизвика значителни промени в кръвното налягане. Sendo Advance 3 основава измерванията си на базата на пулса. Ако имате много слаб пулс или много силно изразен аритмичен пулс, това може да повлияе върху измерването.


Strict Дигитален кантар: Поставете кантара върху здрава и плоска повърхност, като избягвайте килими и друг тип меки настилки. Стъпете на кантара в равна позиция и не се движете. След около 3 секунди на екрана ще се появи индикация с вашето тегло.

Съхранявайте продуктите на сухо място, недостъпно за деца!

Код: 56867646
Тегло:
1.200 кг

Преди да продължите...