Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010028894
Тегло:
0.015 кг

КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката x10 мл

(480 глас/а)
Цена 29.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката Крем апликатор x4 мл + Спрей за обувки x10 мл. Съдържа: 1 брой Крем апликатор x4 мл + 1 брой Спрей за обувки x10 мл.

 


Описание на КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката Крем апликатор x4 мл + Спрей за обувки x10 мл:

 

School Крем апликатор третира гъбичната инфекция, помага за стопиране на сърбежа при микоза. Нанася изключително лесно, изсъхва бързо и не е необходимо да се докосва заразената повърхност. Подава точното количество, нужно за образуване на тънък слой върху инфектираното място. Клиничсно тестван продукт.

 

Scholl Спрей за обувки възпрепятства повторната инфекция, като почиства заразените с гъбички обувки.

 

Състав на КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката Крем апликатор x4 мл + Спрей за обувки x10 мл:

 

School Крем апликатор: Olile-Active™, вода, течен парафин, изопропилов палмитат, глицерин, трилаурет 4-фосфат, денатуриран алкохол денат, натриев полиакрилат, нишесте, пантенол, ундециленова киселина, урея, калиев сорбат, алантоин, р-анизова киселина, натриев бензоат. 

 

Scholl Спрей за обувки: вода, денатуриран алкохол, борна киселина.

 

Вижте и останалите продукти от категорията Грижа за стъпалата. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Scholl
Цена:
Цена: 29.39 лв

Начин на употреба на КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката Крем апликатор x4 мл + Спрей за обувки x10 мл:

 

School Крем апликаторЗапочнете лечението при първите симптоми на заболяването. Измийте и подсушете добре стъпалата. Използвайте прецизния апликатор, който капва точното количество от крема във формата на тънък слой върху инфектираната кожа. Дръжте продукта отгоре надолу и завъртете основата му, докато се появи крем. Ако употребявате апликатора за пръв път, завъртете два пъти основата по посока на часовниковата стрелка, докато кремът се покаже. Нанасете го върху инфектираната зона от долната част на стъпалото или между пръстите на крака и го оставете да изсъхне 1 – 2 минути. Прилагайте два пъти дневно в продължение на 4 седмици.

 

Scholl Спрей за обувки: Едновременно с крема от самото начало на лечението се прилага и спреят, който се пръска в обувките. Прилагайте веднъж седмично, с три впръсквания във всяка обувка. Изчакайте да изсъхне, преди да ги обуете. Спреят може да почиства от гъбички два чифта обувки в продължение четири седмици

Специални указания на КОМПЛЕКТ Scholl Athlete's foot система против гъбички по краката Крем апликатор x4 мл + Спрей за обувки x10 мл:

 

Ако симптомите се влошат или останат същите и след това, необходимо е да се консулирате с лекар или фармацевт. Да не се прилага директно върху кожата. Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Да не се употребява от хора, алергични към някоя от съставките на продукта. Да се използва само от един човек, за да се избегне пренасяне на заразата. Да се пази в оригиналната опаковка и при стайна температура (15 – 25°C). Да не се излага на директна слънчева светлина, горещина и огън. Диабетиците и жените в напреднала бременност трябва да се консултират с лекар или фармацевт преди употреба на  продукта. Дръжте далеч от деца. Продуктите следва да се съхраняват на място, недостъпно за деца и защитено от пряка слънчева светлина.

Код: 000000000010028894
Тегло:
0.015 кг