Доставка до 2 работни дни
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Код: 10023765
Тегло:
0.060 кг

Комплект Lacalut за деца от 4 до 8 години Детска паста за зъби х50 мл + Четка за зъби х1 бр

(526 глас/а)
Цена 4.99 лв

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

КОМПЛЕКТ Лакалут за Деца от 4 до 8 години - специално предложение за почистване на зъбките на деца от 4 до 8 години. Съдържа 1 брой Лакалут Детска Паста за Зъби от 4 до 8 години х50 мл + 1 брой Четка за Зъби 4+.Описание на КОМПЛЕКТ Лакалут за Деца от 4 до 8 години - Детска Паста за Зъби х50 мл + Четка за Зъби х1 брой / SET Lacalut Kids from 4 to 8 years - Toothpaste + Toothbrush - Dr. Theiss Naturwaren GmbH:

 

Лакалут Детска Паста за Зъби за Деца от 4 до 8 години от Dr. Theiss Naturwaren GmbH е специално създадена за подрастващите деца. Формулата на пастата е специфично насочена към отстраняването на зъбната плака, която е основният причинител на кариес и заболявания на венците. Аминофлуоридът се свързва бързо със зъбния емайл и така го реминерализира. Зъбите стават здрави и устойчиви срещу кариес. Пастата за зъби предлага основно почистване и по-ефективна защита от кариес в преходния период от млечни към постоянни зъби. Има приятен ментов вкус. Спомага за заздравяване и минерализация на зъбите чрез Олафлуор (500 ppm).
 

Лакалут Четка за Зъби за Деца над 4 години от Dr. Theiss Naturwaren GmbH е четка за зъби, която е създадена, за да отговаря за правилната грижа за детските зъбки. Тя почиства цялата устна кухина без затруднения, както и вътрешните и външните части на зъбките. Снабдена е с допълнително заострени връхчета на снопчето косми, които спомагат за основното почистване на крехките млечни зъбки и в същото време не нараняват чувствителните детски венци. Четката за зъби за деца над 4 години от Лакалут е мека и има цветно обозначено място в средата за пастата.

 

Състав на КОМПЛЕКТ Лакалут за Деца от 4 до 8 години - Детска Паста за Зъби х50 мл + Четка за Зъби х1 брой / SET Lacalut Kids from 4 to 8 years - Toothpaste + Toothbrush - Dr. Theiss Naturwaren GmbH:

Лакалут Детска Паста за Зъби за Деца от 4 до 8 години съдържа: Натриев Флурид, Бис-Хидроксиетил, Аминопропул, N - Хидроксиетилокта, Дециламин, Дихидрофлуорид (Олафлуор).
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Орална хигиена. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: LACALUT
Цена:
Цена: 4.99 лв

Зъбките се мият по 2-3 минути, поне по два пъти на ден с кръгообразни движения с Лакалут Четка за Зъби за Деца над 4 години. Препоръчително е зъбите да се почистват след всяко хранене.

Съхранявайте при температура до 25 С. Няма информация за настъпили нежелани реакции. Необходимо е четката за зъби да се подменя на всеки 2-3 месеца.

Код: 10023765
Тегло:
0.060 кг