SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010011578
Тегло:
0.090 кг

ПРОТЕКСИН РЕСТОР / PROTEXIN RESTORE сашета x 16- Probiotics International Limited

(10 глас/а)
Цена 23.29 лв
Цена 23.29 лв

Няма наличност

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Описание


Протексин Рестор / Protexin Restore на Probiotics International Limited е комбиниран пробиотик, който се приема в случай на дисбактериоза и различни храносмилателни проблеми - като диария, отравяне, кандидозни състияния, улцерозен колит, ентерит и др. В състава на Протексин влизат 7 бактериални щама, които му осигуряват бърз и мощен ефект срещу различните причинители на стомашния дискомфорт. Пробиотичните щамове повишават секрецията на стомашната киселинност, което от своя страна потиска развитието на болестотворни бактерии и микроорганизми. Подсливат бариерната функция на епителните клетки върху лигавицата и повишават имунния отговор на организма.

Протексин рестор стимулира синтезирането на IgA и компоненти на други имунолобулини, повишавайки рязко способността за имунен отговор. Стимулира образуването на храносмилателни ензими /лактаза, протеаза, амилаза и др/ и усвояването на протеините в млякото и глутена. Това прави Protexin Restore първи избор при кърмачета на изкуствено хранене.

Състав


Protexin Restore е широкоспектърeн полибактериалeн пробиотичeн препарат за бебета и деца, съдържащ следните щамове:

-Lactobacillus acidophilus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария, запек и вагинални инфекции; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и цироза; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.
-Lactobacillus bulgaricus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост; имуномодулаторна функция.
-Lactobacillus casei - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.
-Lactobacillus rhamnosus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и цироза; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.
-Streptococcus thermophilus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария и вагинални инфекции; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и някои кожни заболявания; имуномодулаторна функция.
-Bifidobacterium breve - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при IBS; имуномодулаторна функция; спомага за понижаването на холестерола.
-Bifidobacterium longum (adult) - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; имуномодулаторна функция.
-Bifidobacterium infantis (infant) - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при IBS; имуномодулаторна функция. Съществува единствено в майчината кърма
-FOS


Може да разгледате и останалите Пробиотици и синбиотици на Farma.bg. Ако изпитвате трудност с избора на продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия магистър-фармацевт. Очакваме Ви!

Марка: Probiotics International Limited (Protexin)
Цена:
Цена: 23.29 лв

Начин на употреба


Приемайте по 1 саше дневно от Protexin Restore – за бебета и деца от 0-6 години. Бионаличност – 1 mlrd CFU/ daily Да не се смесва с течност над 40С!
По време на антибиотично лечение - 1 саше дневно или както е предписано и не по малко от 3 дни след спиране на антибиотика.

Важно


При изчезване на симптомите приема на Протексин Рестор да не се прекратява! Важно е курсът на прием да бъде зъвършен. Преждевременното спиране на приема може да доведе до появяване на симптомите отново.
Възможни нежелани реакции не са наблюдавани. Няма данни за несъвместимост с други продукти.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не използвайте след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка или сашето. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
Да се съхранява на стайна температура.
Съхранявайте капсулите и сашетата в оригиналните опаковки, за да се предпазят от светлина и влага.

Код: 000000000010011578
Тегло:
0.090 кг

Топ продукти

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

-25%
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
Отстъпка: 3.22 лв (25.00%)
ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

-25%
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
Отстъпка: 3.77 лв (25.00%)