SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010011577
Тегло:
0.150 кг

ПРОТЕКСИН БАЛАНС / PROTEXIN BALANCE капсули x 60- Probiotics International Limited

(12 глас/а)
Цена 21.49 лв
Цена 21.49 лв

Няма наличност

Няма наличност

известие при наличност
Изпратете

Описание


Протексин Баланс / Protexin Balance представлява широкоспектърен полибактериален препарат , който е предназначен за хора със състояния на тежка дисбактериоза и храносмилателни смущения и цялостен стомашен дискомфорт, предизвикана от лекарствени препарати или хранително отравяне (E. coli, Salmonella), кандидози състояния ( Candia albicans), включително уро-гинетални и в устната кухина; улцерозен колит, ентерит, болестта на Крон, IBS, лактозна нетолерантност и други хранителни алергии, атопичен дерматит, лениви черва и синдром на раздразнините черва. Основното приложение е при бактериални и кандидозни заболявания както и при грипни и други вирусни състояния. 7 –те бактериални щама осигуряват незабавен и широкоспектърен бактериоцинен ефект; повишават киселинността в организма, което отблъсква болестотворните бактерии и потиска повторното развитие на патогени. Укрепват епителната бариера на клетките на лигавицата и стимулират секретирането.

Протексин Баланс стимулира синтезирането на IgA и компоненти на други имунолобулини, повишавайки рязко способността за имунен отговор. Protexin Balance стимулира образуването на храносмилателни ензими /лактаза, протеаза, амилаза и др/ и усвояването на протеините в млякото и глутена.

Състав


Protexin Balance e широкоспектърен полибактериален пробиотичен препарат за деца над 6 г. и възрастни, съдържащ следните щамове:

-Lactobacillus acidophilus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария, запек и вагинални инфекции; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и цироза; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.
-Lactobacillus bulgaricus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост; имуномодулаторна функция.
-Lactobacillus casei - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.

-Lactobacillus rhamnosus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и цироза; имуномодулаторна функция; спомага за понижаване на холестерола.
-Streptococcus thermophilus - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария и вагинални инфекции; облекчава симптомите при лактозна непоносимост и някои кожни заболявания; имуномодулаторна функция.
-Bifidobacterium breve - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при IBS; имуномодулаторна функция; спомага за понижаването на холестерола.
-Bifidobacterium longum (adult) - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; имуномодулаторна функция.
-Bifidobacterium infantis (infant) - Противобактериален ефект; за облекчаване при диария; облекчава симптомите при IBS; имуномодулаторна функция. Съществува единствено в майчината кърма
-FOS

Може да разгледате и останалите продукти от категорията Пробиотици и Сионбиотици на Farma.bg. Ако изпитвте затруднение с избора на продукт моля не се колебайте да се свържете с нашия магистър-фармацевт. Очакваме Ви!

Марка: Probiotics International Limited (Protexin)
Цена:
Цена: 21.49 лв

Начин на употреба


Приемайте Protexin Balance по 2 капсули дневно или както е предписано. При хора с проблеми с преглъщането или на хранене със сонда капсулата може да се отвори и съдърханието да се смеси с течност. 2 mlrd CFU/ daily
По време на антибиотично лечение - 1 саше дневно или както е предписано и не по малко от 3 дни след спиране на антибиотика.

Важно


Не са наблюдавани нежелани реакции след употребата на Протексин Баланс . Няма данни за несъвместимост с други продукти.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не използвайте след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка или сашето. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
Да се съхранява на стайна температура.
Съхранявайте капсулите и сашетата в оригиналните опаковки, за да се предпазят от светлина и влага.
При изчезване на симптомите приема на продукта да не се прекратява! Важно е курсът на прием да бъде зъвършен. Преждевременното спиране на приема може да доведе до появяване на симптомите отново.

Код: 000000000010011577
Тегло:
0.150 кг

Топ продукти

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

ВИТАСЛИМ ЛАЙТ / VITASLIM LIGHT капсули 500 мг х 30 бр. - Витаслим

-25%
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 9.67 лв
Каталожна цена: 12.89 лв
Отстъпка: 3.22 лв (25.00%)
ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

ВИТАСЛИМ ЛАЙН / VITASLIM LINE капс. х 30 бр.- Витаслим Лайн

-25%
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
отстъпка
Отстъпка
Цена: 11.32 лв
Каталожна цена: 15.09 лв
Отстъпка: 3.77 лв (25.00%)