SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 000000000010008458
Тегло:
0.120 кг

БИО КУЛТ / BIO KULT капсули х120-Probiotics International Limited

(762 глас/а)
Цена 52.79 лв
-
+
   
Цена 52.79 лв
- +
известие при наличност
Изпратете

Описание:


БИО КУЛТ / BIO KULT на британската фармацевтична компания Пробиотикс Интернешънъл Лимитед представлява уникална пробиотична добавка, със специално разработена формула в подкрепа имунната и храносмилателната системи. Био Култ съдържа 14 различни щама на полезни пробиотични бактерии.
БИО КУЛТ обединява естествената сила на 14 добри бактерии в един пробиотик. Подходящ е при лечение с антибиотици, при различни храносмилателни разтройства (храносмилателен дискомфорт от различен произход, вирусни и бактериални стомашно- чревни инфекции, диария по време и след лечение с антибиотици и химиотерапевтици, подуване на корема и газове, храносмилателни смущения по време на пътуване, при “лениви черва“).

Качеството на БИО КУЛТ е гарантирано от високата концентрация на полезни бактерии във всяка капсула, от стабилността на формулата спрямо киселата среда в стомаха, както и от голямото видово разнообразие на полезни бактерии, включени в състава му.

BIO KULT е единственият пробиотик на пазара, който обединява действието на 14 различни вида полезни бактерии.

Състав


Всяка капсула Био Култ съдържа:

Не по-малко от 2 х 10 на 9-та ( два билиона) пробиотични бактерии от 14 щама:
Lactobacillus spp. ( Лактобацилус специес) - 7 щама
Lactobacillus acidophilus ( Лактобацилус ацидофилус)
Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus ( Лактобацилус делбруекии спец. булгарикус)
Lactobacillus casei ( Лактобацилус казеи)
Lactobacillus plantarum ( Лактобацилус плантарум)
Lactobacillus rhamnosus ( Лактобацилус рамнозус)
Lactobacillus helveticus ( Лактобацилус хелветикус)
Lactobacillus salivarius ( Лактобацилус саливариус)


В нашата онлайн аптека за красота и здраве ше намерите богат избор от продукти в категорията Хранителни добавки! Очакваме Ви!
При поръчки над 40 лв. до 1 кг. получавате безплатна доставка до избран от Вас адрес!

Марка: Probiotics International Limited (Protexin)
Цена:
Цена: 52.79 лв

Дозировка:


Препоръчителната дневна доза за възрастни е една-две капсули Био Култ веднъж или два пъти дневно, ако не е предписано друго от лекар.
За бебета и деца под 12 години се препоръчва половината от дозата за възрастни, като капсулите се отварят и съдържанието се смесва с храна, вода или други течности.
Ако взимате антибиотик подходящата доза е 4 капсули дневно, по различно време от приема на антибиотик, с разлика от поне 2 часа. Необходимо е да продължите приема поне две седмици след завършване курса на антибиотика.
При пътуване – вземете една седмица преди пътуването една-две капсули, един или два пъти на ден. По време на самото пътуване взимайте 4 капсули дневно. Продължете приема поне една седмица след края на пътуването.
Капсулите могат да се отварят и съдържанието да се смесва с храна или вода или да се приемат цели по време или след хранене.

Нежелани реакции


При правилна употреба на Био Култ не се наблюдават нежелани реакции.

Код: 000000000010008458
Тегло:
0.120 кг