SOpharmacy.bg онлайн аптека Начало

Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Аромапик против комари

Освен, че са изключително неприятни, ухапванията от насекоми в някои случаи могат да предизвикат алергия, затова е необходимо да сме подготвени особено през лятната ваканция, на море или в близост до водни басейни. Най-добре е винаги да имаме под ръка репелент, с който да се предпазим от инвазията на комари и други ципокрили насекоми, а в случай на ухапване и с противоалергичен препарат.
За съжаление обаче масово предлаганите репеленти имат много агресивен химичен състав и могат да доведат до множество нежелани реакции, свързани с действието на основната активна съставка DEET (N,N-diethyl-m-toluamide).

Но можем ли да се предпазим от ухапвания без да се излагаме на вредни химични съставки? 

- Отговорът е ДА!

За тази цел, Pranarom създаде нова серия продукти Aromapic за ефикасна защита от комари, комбинираща силата на етеричните масла и ефективността на естествените активни вещества, без DEET и без странични ефекти!

Аромапик Био Спрей против комари - естествен репелент срещу комарипчели и оси, който е подходящ  за употреба в помещения и върху тексилни материи. Съдържа 100% етерични масла от истинска ЛавандулаЕвкалипт лимонПалмаросаЛимонова треваЧаено дървоГигантска цитронелаЕгипетски здравецКарамфилДжинджифил и активната съставка Citriodiolâ -30% .

Аромапик Рол-он при ухапвания Био успокояващ Гел - при ухапвания от комаринасекоми и дори медузи с мигновено охлаждащо и успокояващо действие. Съдържа етерични масла от Евкалипт лимон, Полска ментаИндийска Лимонена треваПетигренЛавандула спикаРимска лайкаКатрафайВратигаEкстракт от Невен.

Аромапик Рол-он против комари Био мляко за тяло -  защитава кожата на тялото от ухапвания от повечето насекоми, разпространени в Европа и в тропическите зони, оси и пчели.
Съдържа 100% 
БИО етерични масла от Лавандула, Евкалипт лимон, Палмароса, Лимонова трева, Гигантска цитронелаИндрише, Джинджифил + 10% Citriodiolâ.