Интервал за поръчки 11.30 и 15.30
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10000685
Тегло:
0.020 кг

Стопацид плюс х20 таблетки с ванилия Panacea 2001

(2521 глас/а)
Цена 1.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Стопацид Плюс е хранителна добавка на Панацея 2001, която се препоръчва при грешки в диетата за неутрализиране на киселините в стомаха. Антиацидното лекарство под формата на таблетки за дъвчене или смучене се използва и при хиперацидитет; диспепсия; остри и хронични гастрити; като допълнително средство при лечение на пептична (стомашна или дуоденална) язва; при функционално-секреторни нарушения на стомаха. Предлага се в удобна опаковка от 20 таблетки.

 

 Състав: в 1 таблетка: 
 Dried Aluminium hydroxide 0,160 г 
 Magnesium hydroxide 0,160 г 
 Calcium carbonate 0,200 г 
 помощни вещества: манитол, аспартам, повидон,
 талк, 
магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, лимонена и
 ментова есенция.

 

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Panacea 2001
Цена:
Цена: 1.39 лв

Възрастни пациенти и деца над 6 годишна възраст: Сдъвкват се или се смучат по 1-2 таблетки Стопацид половин час преди хранене или 1-2 часа след хранене.
Максимална дневна доза - 12 таблетки. Продължителност на прилагане като антиацидно - не повече от 14 последователни дни. Таблетките могат да се дъвчат или смучат до пълно разтваряне в устата. Да не се поглъщат цели таблетки!

Кога не трябва да се използва Стопацид
Свръхчувствителност към някое от активно действуващите вещества или някое от помощните вещества
Пациенти с хронична бъбречна недостатъчност
Да не се прилага при деца под 6 годишна възраст

Внимание!
М
оже да се използва от диабетици! Не влияе на способността за шофиране и работа с машини. Ако страдате от бъбречно заболяване, трябва да се посъветвате с лекар преди да приемате Стопацид. Ако оплакванията от страна на стомашно-чревния тракт са продължителни и често повтарящи се, трябва да се потърси лекарска помощ за уточняване на диагнозата. Стопацид се отпуска без лекарско предписание.

Лекарствени взаимодействия
Стопацид може да повлияе абсорбцията на други лекарства (като например тетрациклинови или хинолонови антибиотици, азитромицин, пропранолол, атенолол, каптоприл, итраконазол, фексофенадин, габапентин, алендронат). Моксифлоксацин трябва да се приема поне 4 часа преди или 8 часа след приема на Стоп-ацид. Като правило Стопацид да се приема 2 часа преди или след приема на други лекарства.

Бременност и кърмене
Не са отбелязани нежелани ефекти при употребата на подобни продукти върху бременни и кърмещи жени.

Нежелани реакции:
При спазване на препоръчаната доза за прием на Стопацид не се наблюдават нежелани ефекти.

Срок на годност и съхранение
5 (пет) години от датата на производство. Да се съхранява при стайна температура в оригиналната опаковка, на сухо и защитено от светлина място. Да се съхранява на места, недостъпни за деца!

Код: 10000685
Тегло:
0.020 кг