Слънцезащита - трайно ниски цени
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10029506
Тегло:
1.500 кг

Омрон Инхалатор А3 COMPLETE NE-C300-E

(335 глас/а)
Цена 135.99 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Omron A3 Complete е уред за инхалации разработен под пулмологичен контрол с цел подобряване и повишаване ефективността на лечението на астма, хроничен бронхит, респираторни заболявания от алергичен произход и др. на марката Omron. Чрез 3-степенен регулируем накрайник за получаване на различни размери на частиците, А3 complete позволява медикамента да достигне точно до тази част от дихателните пътища, която трябва да бъде третирана (горните, средните и долните дихателни пътища).


Благодарение на технологията на небулайзерния накрайник 3 в 1, А3 complete може да се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища като обикновени настинки и ринити, при инфекции на долните дихателни пътища като бронхиолити, както и други респираторни заболявания като астма.

Omron A3 complete може да се използва с различни медикаменти отпускани с рецепта и без рецепта, включително изотоничен или хипертоничен солев разтвор за лечение на респираторни инфекции.

За да бъде най-ефективно вдишването на медикамента, то той трябва да достигне до тази част от дихателните пътища, която ще бъде лекувана. Това се постига чрез трансформиране на лекарството в аерозол с различен размер на частиците. По-големите аерозолни частици се натрупват основно в горните дихателни пътища, докато по-малките се натрупват в долните дихателни пътища.

Инхалаторът A3 complete разполага с 3-степенен регулируем накрайник за получаване на различни размери на частиците – от 2 до 7,5 микро метра. Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли). Размера на частиците се регулира лесно, като просто се завърта капачката на накрайника в желаната позиция.
Накрайникът позволява регулиране на потока на големината на частиците и по този начин прицелно повлияване на различни отдели на дихателната система.
►позиция 1 най-голям размер на частиците +7,5микро метър за повлияване на състояния на горните дихателни пътища - ринити, синузити, възпалено гърло.
►позиция 2 среден размер на частиците 4,5-7,5 микро метър подходящ за заболявания на средните отдели на дихателната система - трахеити, борнхити.
►позиция 3 минимален размер на частиците 2-4,5 микро метър. Проникват дълбоко в белите дробове. За третиране на астма, пневмонии, ХОББ.

Специална технология (V.V.T.) не позволява смесването на вдишвания и издишвания въздушен поток. Не са необходими допълнителни сменяеми части, като всичко е в един-единствен уред.

Технически данни на А3 complete:

Номер  на модела:NE-C300-EЗахранване:240V
50HzКонсумация на енергия:140VA Работно налягане:690-1060 hPa

Размер на частиците:

3.0 микро метър
5.0 микро метър
10.0 микро метър

Оптимално, препоръчително количество на разтвора в камерата (мин-макс): 2 мл - 12 мл

Остатъчен обем - 0,7мл

Шум - 65db

Производителност на аерозол- 

0,3 мл/мин 
0.5 
мл/мин
0.7 мл/мин

Гаранция 3 години
 

Разгледайте и другите продукти от категорията Инхалатори. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: Omron
Цена:
Цена: 135.99 лв

Използвайте уреда само в съответствие с указанията на Вашия лекуващ лекар и/или пулмолог.

 

Код: 10029506
Тегло:
1.500 кг