Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню
Код: 10003272
Тегло:
0.300 кг

Синекод сироп х200 мл GlaxoSmithKline

(2107 глас/а)
Цена 10.39 лв
-
+
   
известие при наличност
Изпратете

Синекод сироп е лекарствено средство без лекарско предписание, което се прилага за симптоматично лечение на непродуктивна кашлица, при коклюш, както и за потискане на кашлицата преди и след хирургични интервенции и бронхоскопия. Продуктът се предлага в удобна опаковка от 200 мл.


Състав:
Синекод съдържа 0,15% Butamirate citrate, като активна съставка. 
Помощни вещества: сорбитол, глицерол, захарин натрий, бензоена киселина, ванилин, етанол, натриев хидроксид, дестилирана вода.


Разгледайте и другите продукти от категорията Здраве. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Марка: GlaxoSmithKline
Цена:
Цена: 10.39 лв

Деца от 3 до 6 години: 1 чаена лъжичка (5 мл) 3 пъти дневно
Деца от 6 до 12 години: 2 чаени лъжички (10 мл) 3 пъти дневно, деца над 12 години - 1 супена лъжица (15 мл) 3 пъти дневно.
Възрастни: 1 супена лъжица 4 пъти дневно.
Необходима е консултация с лекар в случаи на предозиране, ако е погълнат твърде много Синекод сироп.

Преди прием:
не трябва да се използва при алергия към някоя от съставките му.

Бременност и кърмене:
Не са правени специфични проучвания за употреба по време на бременност и кърмене. Употребата на СИНЕКОД трябва да се избягва през първите 3 месеца на бременността. През останалата част от бременността продуктът може да се използва само, ако терапията е наложителна. Не е известно дали активната съставки или нейните метаболити преминават в кърмата. Както при други лекарства, консултирайте се с Вашия лекар, преди да вземете СИНЕКОД, ако сте бременна или кърмите. Сиропът е подсладен със захарин и сорбитол. Неподходящ е при вродена непоносимост към фруктоза.

Шофиране и работа с машини:
Не са наблюдавани странични ефекти.

Допълнителна информация:
Срок на годност на Синекод сироп е 5 години. Не трябва да се използва след срока на годност, който е отбелязан на опаковката.

Нежелани реакции:
Едновременно с желаните си ефекти едно лекарство може да предизвика у някои хора и нежелани ефекти. Има добра поносимост. В много редки случаи може да се появят кожни обриви, гадене, диария или виене на свят. Тези оплаквания изчезват веднага след намарянате та дозата или спиране на терапията.

Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако забележите някой друг ефект, който мислите, че може да е свързан с употребата на Синекод.

Код: 10003272
Тегло:
0.300 кг