Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Посрещаме юлското слънце с над 1100 оферти с -40% в SOpharmacy

публикувано на 2020-07-01

Поздравихте ли вече юлското слън...

Поздравихте ли вече юлското слънце? Ние го направихме с над 1100 промоции с до 40% отстъпка в нашите категории: Сезонни предложения, Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. 😊

До края на месеца при нас ви очакват намаления на любими марки и продукти, сред които: Jamieson, SOpharmacy, Fortex, Skincode, Apivita, Elancyl, Ecodenta, HiPP, Pampers и много други! В духа на лятото сме ви подготвили и много слънчеви изненади: намаление на всички слънцезащитни продукти на марките Garnier Ambre Solaire, Nivea и Mustela, както и трайно ниски цени на над 190 слънцезащитни продукта на A-Derma, Bioderma, Nuxe, Uriage и La Roche-Posay. Разгледайте ги ТУК.

Всички промоционални предложения за месеца ви очакват ТУК.
 

И още изненади с грижа за вас през този месец

• Супер седмица в SOpharmacy: В периода от 13-ти до 19-ти юли всички наши лоялни клиенти, притежатели на клубна карта SОpharmacy, могат да се възползват от отстъпка в размер от 30% до 50% на над 120 клубни оферти.
 Подготвихме ви игри и активности със специални комплименти.
 Само при нас в периода до 31-ви август можете да събирате стикери, с чийто предварително определен брой можете да получите 40% отстъпка от цената на избрани продукти Oral-B.
 В периода юни-август 2020 г. поетапно спираме предлагането на найлонови торбички във всички наши обекти. Тяхното място ще заеме торбичка от картофено нишесте – 100% биоразградима, компостируема и наторяваща почвата.


Повече информация за всичко, което сме ви подготвили през юли, може да прочетете в месечната ни брошура (произведена от 100% рециклирана хартия 😊).

 

Специални предложения за нашите лоялни клиенти

За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец юли сме подготвили нови промоционални предложения и отстъпки, които можете да намерите в аптеките ни, в новия брой на списание SOhealth, както и на sopharmacy.bg ТУК.

От 1-ви юли са в сила новите условия и свързаните с тях нови преференции по нашата лоялна програма – SOpharmacy Клуб. Повече информация за тях научете в аптеките ни, в профилите ни във Facebook и Instagram и на sopharmacy.bg в секция Новини.
 

Ако все още не притежавате клубна карта SOpharmacy, побързайте да я заявите напълно безплатно на sopharmacy.bg или в най-близката аптека.

 

Иновативен анализ на телесния състав с уред InBody през месец юли

Радваме се да споделим, че от юли възобновяваме измерванията на телесния състав с уреда в избрани аптеки SOpharmacy. Очаквайте нов график за провеждането на измерването по обекти, който ще публикуваме по-късно през месеца в страницата ни „Здравни услуги“ ТУК.

 

Нови обекти SOpharmacy

След като „пуснахме котва“ в град Варна, от 2-ви юли вече можете да ни откриете в морската столица и на нов, трети за града адрес: Бул. Владислав Варненчик 8-10 (срещу катедралата).

 

За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

 

С пожелание за вълнуващи летни мигове, 
Аптеки SOpharmacy