Супер седмица от -30% до -50%
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy Младост 4 отвори врати на нов адрес

публикувано на 2020-06-18

Днес отвори врати на нов адрес SOpha...

Днес отвори врати на нов адрес SOpharmacy Младост 4. Вече можете да ни откриете на ул. Александър Паскалев 5. На новия адрес аптеката е с три пъти по-голяма площ за излагане на продуктите и се намира само на 150 метра от предишната локация. Аптеката разполага с достатъчно свободно пространство за спокойно пазаруване и консултация. 

По традиция сме подготвили специални предложения - над 1400 актуални промоции с до -33% и разнообразни сезонни оферти до края на месец юни очакват клиентите.

Продуктите са подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Предлага се широка гама продукти за здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Само в SOpharmacy могат да се намерят продукти на марките Florame, Ecodenta, SO’BiO, Skincode, Snowborn, Original Ginger и много други. Специално внимание е отделено на БИО продуктите.

За всички нови лоялни клиенти в аптеката е подготвен специален комплимент – пролетният брой на списание SOhealth – изданието, посветено на здравето и здравословния начин на живот. Всяка седмица за лоялните клиенти има специални предложения с отстъпки от 25 до 50%.

Работното време на аптека SOpharmacy Младост 4 е: 
от понеделник до петък: 8.00 до 21.00 ч.
събота и неделя: 09:00 – 20:00 ч.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се жълти и зелени рецепти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Повече информация: www.sopharmacy.bg и във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy