Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy отвори 10-та аптека в Пловдив - в центъра на града

публикувано на 2020-05-14

Днес отвори врати 10-тата аптека на...

Днес отвори врати 10-тата аптека на SOpharmacy в Пловдив – на ул.Княз Александър I 34, между Джумаята и Централна Поща. SОpharmacy радва клиентите си в 10 града в България и 61 аптеки, както и в цялата страна онлайн на sopharmacy.bg

Новата аптека се отличава с над 10 000 налични продукта, широк открит достъп, достатъчно свободно пространство за спокойно пазаруване и консултация. Продуктите са подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии. Предлага се широка гама продукти за здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Само в SOpharmacy могат да се намерят продукти на марките Florame, Ecodenta, SO’BiO, Skincode, Snowborn, Original Ginger и много други. Специално внимание е отделено на БИО продуктите. 
SOpharmacy са познати на клиентите в града с висок стандарт за продуктово разнообразие, достъпна грижа за здравето, лично внимание, добро обслужване и актуални промоции.

По повод откриването, в периода 14 – 16 май клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Над 1000 актуални промоции с до -30% и разнообразни сезонни оферти до края на месец май очакват клиентите.

За всички нови лоялни клиенти в аптеката е подготвен специален комплимент – пролетният брой на списание SOhealth – изданието, посветено на здравето и здравословния начин на живот. Всяка седмица за лоялните клиенти има специални предложения с отстъпки от 25 до 50%.
Работното време на аптека SOpharmacy Княз Александър е всеки ден от 9.00 до 21.00 ч.

За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се жълти и зелени рецепти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Повече информация: www.sopharmacy.bg и във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy