Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Над 1000 продукта с до 30% отстъпка през месец май

публикувано на 2020-05-01

За предстоящите майски дни подбрахме...

За предстоящите майски дни подбрахме за вас над 1000 продукта с до 30% отстъпка в нашите категории: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. При нас вече ви очакват примамливи намаления на марки и продукти Nature’s way, ОмниБиотик, Urinal, Хитозан, Degasin, SVR, Jowae, Florame, Revalid, Pampers и други.  Всички промоционални предложения за месеца вижте ТУК.

Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

Ако сте притежавали на клубна карта SOpharmacy, през месец май при нас ще откриете нови атрактивни предложения и намаления, специално за вас в аптеките ни и онлайн ТУК.
Ако все още не притежавате клубна карта SOpharmacy, получете я безплатно в най-близката ни аптека.

Kлубна карта SOpharmacy – НОВ СРОК на спиране на клубни точки и нови условия от 1-ви юни

Във връзка с COVID-19 и моментната ситуация ви информираме, че новата датата, до която можете да обменяте наличните точки във вашата карта, е 31-ви май 2020 г. До същата дата ще бъде валиден и лоялният ни каталог, съдържащ продуктите, които можете да обменяте срещу точки, отново до края на посочения период. Молим да имате предвид, че 1-ви юни е обновената дата, от която ще въведем новите условия по клубна карта SОpharmacy, даващи нови преференции на нашите лоялни клиенти.

Повече информация относно новите срокове и предстоящите промени по лоялната ни програма – клубна карта SОpharmacy – можете да прочете ТУК.
За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

С разбиране и грижа, 
Аптеки SOpharmacy