Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Погрижихме се да ви зарадваме с над 700 промоции с до -30% през април

публикувано на 2020-04-01

Пролетта е в начина, по който изживя...

Пролетта е в начина, по който изживяваме всеки свой ден. Цветовете ѝ са във всяка наша радост, във всяка усмивка и във всяка добра постъпка. Ето защо през цветния април с грижа за пролетта, която създавате за себе си и за вашите близки, подбрахме над 700 продукта с до 30% отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе. При нас вече ви очаква намаление на всички продукти на марките: Natrol, Bio Beauté by Nuxe и на серията Bioderma ABCDerm, както и на избрани серии и продукти на марките: Walmark, Fortex, Lierac, Garnier, John Frieda, Phyto, Nivea, Pampers и много други.
Всички промоционални предложения за месеца вижте ТУК.

Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

Ако сте притежавали на клубна карта SOpharmacy, през месец април при нас ще открете нови атрактивни предложения и намаления, специално за вас в аптеките ни и онлайн ТУК.
Ако все още не притежавате клубна карта SOpharmacy, получете я безплатно в най-близката ни аптека.

Иновативен анализ на телесния състав с уред InBody през месец април в градовете София и Пловдив – отменен

Уважаеми клиенти, молим да имате предвид, че измерванията в избрани обекти с уреда InBody съобразно графика, който бяхме поместили в промоционалната ни брошура за месец март и който е публикуван ТУК, са временно преустановени.
Щом бъдат подновени, ще публикуваме информация и нов график в рубриката "Новини" на sopharmacy.bg, както и в месечната брошура през идните месеци.

Kлубна карта SOpharmacy – НОВ СРОК на спиране на клубни точки и нови условия от 1-ви юни

Във връзка с COVID-19 и моментната ситуация ви информираме, че новата датата, до която можете да обменяте наличните точки във вашата карта, е 31-ви май 2020 г. До същата дата ще бъде валиден и лоялният ни каталог, съдържащ продуктите, които можете да обменяте срещу точки, отново до края на посочения период. Молим да имате предвид, че 1-ви юни е обновената дата, от която ще въведем новите условия по клубна карта SОpharmacy, даващи нови преференции на нашите лоялни клиенти. 
Повече информация относно новите срокове и предстоящите промени по лоялната ни програма – клубна карта SОpharmacy – можете да прочете ТУК.

Нови обекти SOpharmacy

Научихте ли вече, че третата аптека SOpharmacy пусна котва в град Варна и че в ж.к. Младост 1 в град София вече можете да ни откриете на ул. Методий Андонов 6 (до пазара)? :) 
За да узнавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

С разбиране и грижа, 
Аптеки SOpharmacy