Временно ограничение на поръчки
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

SOpharmacy - с разбиране и грижа

публикувано на 2020-03-19

Уважаеми клиенти,    SOpha...

 

Уважаеми клиенти,

SOpharmacy е вашият доверен партньор в грижата за здравето на вас и вашите семейства.

С разбиране и грижа ние правим всичко възможно нашите служители да са в добро здраве, осигурени и предпазени - предприехме възможните в текущата обстановка предпазни мерки за служителите ни, за да можем да сме на ваше разположение и в подкрепа в този труден момент. Служителите в аптеките оборудваме с предпазни маски, ръкавици, очила, средства за засилена дезинфекция на работните плотове, устройства и помещения, както и поставяме допълнителни защитни „екрани“ на касовите зони.

С грижа към засилената хигиена в обектите ни, освен почистването в края на работния ден, аптеки SOpharmacy са всекидневно в процес на регулярна дезинфекция в следните часови интервали:  11.00 - 11.20 Ч., 13.00 - 13.20 Ч., 15.00 - 15.20 Ч., 17.00 - 17.20 Ч.. В посочените интервали няма да обслужваме клиенти.

С грижа за общата ни безопасност и превенция и с цел да избегнем струпване на много хора на едно място - в аптеки SOpharmacy се допуска по един клиент на работеща каса. Останалите клиенти ще трябва да изчакват реда си на входа на аптеката. Приканваме клиентите да бъдат на разстояние минимум два метра един от друг, докато са пред или вътре в аптеките ни и да не се струпват на касите или на входа. Благодарим ви за разбирането и търпението!

От 15.03.2020 г. въведохме ново временно работно време в аптеките ни за работа с клиенти с цел гарантиране на устойчивост на работата на обектите ни. А онлайн аптеката ни sopharmacy.bg работи с увеличен капацитет и ресурс - очакваме в скоро време да нормализираме обработването на увеличения брой поръчки и доставката им. Благодарим за вашето разбиране и търпение!

С грижа за правото на еднакъв достъп до продукти - правим всичко възможно да подсигурим наличности за засиленото търсене на лекарства, хранителни добавки и хигиенни продукти. Въведохме ограничения за покупка на до 3 броя продукта с регулярна наличност и до 2 броя продукта с ограничена наличност, за да има за повече клиенти в нужда. Благодарим ви, че се съобразявате!

Приканваме ви да използвате картови разплащания вместо плащания с пари в брой в аптеките ни и онлайн в съответствие с официалните препоръки към ограничаване на предаването на вируси.

Да пазим фармацевтите е нашето послание към вас, нашите клиенти - да бъдем отговорни, за да бъдем здрави. Спазвайте препоръките в обектите ни. Като допълнителна защитна мярка взехме решение да преустановим консултации в аптеките ни, коити изискват физически контакт с клиента. Благодарим за разбирането ви!

С грижа да сте своевременно информирани и запознати с актуална и полезна информация - следете сайта ни sopharmacy.bg – секция „НОВИНИ“:
• Ново временно работно време на аптеки SOpharmacy ->  ТУК.
• Подробна информация къде може да намерите аптеки SOpharmacy и работното време на всяка аптека може да намерите в секция „Намери аптека“ -> ТУК 
• Актуална информация за онлайн аптеката ни sopharmacy.bg и сроковете на обработка и доставка на пратки/поръчки ->  ТУК 
• Да пазим фармацевтите -> ТУК
• Полезни и официални източници на актуална информация за ситуацията с COVID-19 -> ТУК

С разбиране и грижа,
Екипът на SOpharmacy