Временно приемането на нови поръчки е ограничено
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Да пазим фармацевтите!

публикувано на 2020-03-14

Ситуацията с COVID-19 и из...

 

Ситуацията с COVID-19 и извънредното положение е трудна и носи определена доза притеснение за всички ни. Затова е изключително важно да намалим социалните си контакти до минимум, за да предпазим себе си и близките си, както и да спазваме препоръките за лична хигиена и превантивни мерки.

Има обаче една група от хора, които не могат да го направят. Те се грижат за нас всекидневно, насреща са в рискови ситуации и понасят основаната тежест на случващата се пандемия. Това са лекарите, фармацевтите и всички медицински работници и здравни специалисти, които работят без почивка и техният принос към нас е безценен:
- Фармацевтът е най-достъпният здравен специалист в случай на нужда. 
- Посещавайте аптеката и лекарския кабинет отговорно.
- Пазете фармацевтите и медицинските специалисти.

Това са няколко прости правила, които фармацевтите и служителите на SOpharmacy молят да спазваме, за да се предпазим взаимно по възможно най-добрия начин и да ги улесним в работата им:
• Да изчакваме пред аптеката, ако вътре има повече от двама клиента на каса, за да не става претрупване и да се обърне нужното внимание на всеки 
• Да спазваме дистанция от поне метър и половина с фармацевтите като безопасното разстояние при общуване
• Да изчакваме спокойно пред аптеките, докато в тях се извършва дезинфекция 4 пъти дневно с цел намаляване възможността от разпространението на вируси и зарази
• Да се съобразяваме с ограниченията за покупка на максимум 3 броя продукта с регулярна наличност и на 2 броя продукта с ограничена наличност, за да могат да се осигурят необходимите медикаменти и продукти на по-голям брой клиенти.

Бъдете здрави и отговорни!