Интервал за поръчки 15.30
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Интервали за поръчка и срокове на доставка на пратки на sopharmacy.bg

публикувано на 2020-04-01

Уважаеми клиенти,

Всеки ден на sopharmacy.bg ще бъдат отваряни времеви интервали с ограничен капацитет до запълване на дневния лимит на нови поръчки, които можем да изпълним.
За да сме по-ефективни, временно сме преустановили корекции на поръчки и добавяне на нови артикули в поръчка – за да може повече клиенти да бъдат обслужени.
За 30.03.2020 г., понеделник, ще отворим sopharmacy.bg за поръчки в 17.00 ч. до запълването на дневния лимит от поръчки – след което отново ще ограничим временно новите поръчки.
За 31.03.2020 г., вторник, ще отворим sopharmacy.bg за поръчки в 16.00 ч. до запълването на дневния лимит от поръчки – след което отново ще ограничим временно новите поръчки.
За 01.04.2020 г., понеделник, ще отворим sopharmacy.bg за поръчки в 15.30 ч. до запълването на дневния лимит от поръчки – след което отново ще ограничим временно новите поръчки.

Благодарим ви за разбирането!

Поради високата натовареност и увеличен брой поръчки e необходимо да реорганизираме капацитета ни и възможността за изпълнение на нови поръчки, за да посрещнем увеличените нужди на клиентите.
Информираме ви, че поради ситуацията с COVID-19 и обявеното извънредно положение, висока натовареност и увеличения брой поръчки на sopharmacy.bg:
• Направените нови поръчки ще бъдат обработвани и пакетирани в рамките на до 7 работни дни. Правим възможното да съкратим този срок. 
• След направена поръчка и обработката й в sopharmacy.bg, очаквайте SMS/мейл от куриерска фирма Еконт кога ще ви бъде доставена поръчката/пратката. Еконт продължава да изпълнява доставки нормално и с обичайното си работно време в извънредната ситуация –> econt.com 
• Невъзможност в приемането на всички обаждания на телефона на sopharmacy.bg – моля пишете мейл на [email protected] с вашите въпроси.
• Отговарянето на запитвания и въпроси по мейл ще бъде направено при първа възможност от екипа.

Благодарим ви за търпението!

С разбиране и грижа,
Екипът на SOpharmacy.bg