Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Трета аптека SOpharmacy акустира в град Варна

публикувано на 2020-02-20

Бързаме с нетърпение да ви съобщим,...

Бързаме с нетърпение да ви съобщим, че семейството на SOpharmacy се увеличи с още един член във Варна - отвори врати аптека SОpharmacy Чайка . Ще откриете новия обект на адрес ж.к. Чайка, бл.202 с работно време: понеделник-петък 08:00 - 21:00 и събота-неделя от 08:00 - 20:00
За да отпразнуваме откриването, в периода 20-22.02.2020 г., сме ви подготвили специални промоционални предложения. В посочения период, всеки клиент може да се възползва от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения с червени и жълти етикети и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент списание SOhealth. А първите хиляда посетители могат да спечелят един от следните продукти: SOpharmacy Калций+Магнезий+Цинк + D3, SOpharmacy магнезий 250мг + Витамин B6, SOpharmacy Мултивитамини за възрастни или SOpharmacy мокри кърпички.

В аптеката клиентите ще открият богато продуктово разнообразие в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други, подбрани с разбиране и грижа според техните нужди.
Аптеки SOpharmacy в град Варна може да откриете и на следните адреси: кв. Левски, ул. Дубровник 39 и ул. Братя Миладинови 73 (на ъгъла с ул. Пирин). 

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

Аптеки SOpharmacy може да намерите в 10 града в България, както и удобно да пазарувате от всяка точка на страната на sopharmacy.bg
Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Повече информация: www.sopharmacy.bg, Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и Инстаграм.