Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Вдъхновени зимни дни с над 600 промоции с до -50% през февруари

публикувано на 2020-02-01

Приветстваме месеца на любовта и вин...

Приветстваме месеца на любовта и виното с атрактивни предложения, подбрани с разбиране и грижа за вас. И през този месец сме подготвили над 600 промоции с до 50% процента отстъпка в категориите: Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе.

През февруари при нас ще откриете намаление на марките: Florame и SO’ BiO étic - базови и етерични масла, Avène - продукти за слънцезащита, YogiTea, Bio-Beauté, Elseve.

Но това далеч не е всичко - през февруари можете да се възползвате от намаление на избрани продукти и серии на любими марки, сред които: Ecodenta, Марсианци, Solgar, Biotrade, Jowae, Lierac и Здраве.

Всички оферти за февруари вижте ТУК.

Ежеседмични специални предложения за нашите лоялни клиенти

През февруари, лоялните ни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy, ще открият атрактивни предложения и намаления, специално за тях в аптеките и онлайн ТУК.

Ако все още не притежавате клубна карта от SOpharmacy, получете я безплатно ТУК.

Други активности в избрани аптеки SOpharmacy през месец февруари

1. Ароматерапевтични консултации
През месец февруари може да получите безплатна консултация в областта на ароматерапията от сертифициран ароматерапевт и фармацевт в избрани аптеки SOpharmacy в градовете София, Пловдив и Бургас. Повече информация за консултациите, както и пълен график по обекти, вижте ТУК.

2. Демонстрации на работа с инхалатори Omron
Аптеки SOpharmacy и Omron Academy ви канят на демонстрации на работа с инхалатори Omron  с обучени медицински сестри и квалифицирани специалисти на Omron. Заповядайте на демонстрациите в избрани обекти SOpharmacy в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бугас, Варна и Стара Загора. Повече информация, както и пълен график по обекти, вижте ТУК.

За да узнавате първи за нашите текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Фейсбук страница ни – Аптеки SOpharmacy или ни открийте и в Instagram – @sopharmacybg

С пожелание за ведри дни, 
Аптеки SOpharmacy