Над 1400 продукта с до 30% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Погрижили сме се за усмивката на нашите лоялни клиенти

публикувано на 2020-01-29

Новият ни каталог за лоялни клиенти...

Новият ни каталог за лоялни клиенти е тук!

В разгара на зимата се радваме да ви представим новия ни лоялен каталог, активен от 29 януари до 30 април. Разгледайте го ТУК. В него сме подбрали разнообразни продукти в категориите Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена, Мама и бебе, съобразени с нуждите на нашите лоялни клиенти през зимата и пролетта. 

В каталога сме поместили информация и за услугите, предлагани в аптеки SОpharmacy, – измерване на костна плътност с остеоденситометър, иновативен анализ на телесния състав с уред InBody, както и нашия Наръчник за здравословно управление на теглото, който през всеки сезон ни помага да се настроим на по-активна и здравословна вълна.

Припомняме ви, че лоялните ни клиенти, притежатели на клубна карта SOpharmacy, могат да се възползват от посочените по-горе услуги и срещу фиксиран брой клубни точки.

Обменяйте редовни натрупаните точки! Срока за обменянето, както и текущата наличност на точки във вашата клубна карта научете на sopharmacy.bg ТУК.

Всички текущи предложения от зимно-пролетния ни каталог за лоялни клиенти, които можете да вземете срещу точки от вашата клубна карта, разгледайте ТУК.

Други специални оферти за нашите лоялни клиенти.

С клубна карта SОpharmacy, освен да натрупвате точки при покупка, получавате и допълнителни отстъпки на определени продукти за фиксирани периоди. Разгледайте текущите предложения ТУК.

Повече за клубна карта SOpharmacy вижте ТУК. Вземете вашата клубна карта в аптеки SOpharmacy или я заявете онлайн ТУК.

Желаем ви усмивки с новия лоялен каталог на аптеки SOpharmacy!