Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати аптека SOpharmacy Младост 1 пазара в град София

публикувано на 2020-01-09

Посрещаме 2020 година с нова аптека...

Посрещаме 2020 година с нова аптека SOpharmacy в град София. Клиентите ще открият обекта на адрес ж.к. Младост 1, ул. Методи Андонов 6 (до пазара) с работно време, както следва: понеделник – петък: 08:00 – 21:00 ч. и събота, неделя и празнични дни: 09:00 – 20:00 ч.

В периода 09.01-11.01.2020 година клиентите ще имат възможността да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание, и без промоционалните ни предложения с червени етикети и продукти с жълти етикети с трайно ниска цена. А при издаването на клубна карта SOpharmacy всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент - зимния брой на списание SOhealth.

В аптеки SOpharmacy се стремим да предлагаме на клиентите си богато разнообразие от продукти и актуални промоционални предложения, подбрани с разбиране и грижа, в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари.

Аптеки SOpharmacy може да откриете в 10 града в България, както и удобно да пазарувате от всяка точка на страната на sopharmacy.bg

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.