Над 1400 продукта с до 33% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Активност с награди от Nuxe в аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg

публикувано на 2020-01-01

Регламент: Купете анти-ейдж продукт...

Регламент: Купете анти-ейдж продукт по избор на марката Nuxe от сериите Nuxellence, Merveillance Expert, Nuxiriance Ultra, налични в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg, и получете скреч карта и можете да спечелите Nuxe Reve de Miel подхранващ балсам за устни, 15 мл. Активността не важи при покупка на околоочни кремове, кремове за ръце, комплекти, промоционални разфасовки и други промоционални предложения.

Период на активността: 01.01.- 31.01.2020 г. или до изчерпване на количествата награди/скреч карти. 
Получаване на скреч картите: На касите в аптеката в момента на покупката или заедно с доставката на поръчката от sopharmacy.bg. Участник, изтеглил печеливша карта при покупка от аптека Sopharmacy, получава наградата си веднага, на място в аптеката, след представяне на печелившата скреч карта на касова зона.
В случай на поръчка от sopharmacy.bg на един или няколко от участващите в активността продукти, заедно с доставката на поръчката ще получите скреч карта/и. Ако в нея се съдържа печеливш код, е необходимо да се свържете с нас до 05.02.2020 г., като: 
1/ изпратите съобщение с посочения в скреч картата промо код на следният имейл: https://sopharmacy.bg/form/1/vrazka-s-nas.html;
или 2/ позвъните на телефон +359 882 740013 в работни дни между 9:00 ч. и 18:00 ч., за да съобщите печелившия код.
Изпращане на наградите: Наградата ще бъде изпратена за сметка на Софармаси ЕООД в рамките на един месец от получаване на информация за печелившия код и данните за доставка.

Организатор: Организатор на активността е Дермикос ООД, ЕИК 175377137, със седалище и адрес на управление: гр. София 1680, район р-н Красно село, ж.к. „БОРОВО“, бл. 234, вх. Г, ет. 4, ап. 16 и Софармаси ЕООД не носи отговорност относно условията на провеждане. Организаторът е администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД Съгласно разпоредбите на законодателство на национално ниво и на Регламент ЕС 679/2016 (GDPR). Организаторът има задължението да управлява получените в рамките на играта лични данни безопасно и само за определените цели.

Ограничения: Броят на участията в активността е неограничен. 
В играта може да участва всяко дееспособно физическо лицe, навършило 18 години към датата на участие в играта. В играта не могат да участват юридически лица. 
Стойността на наградите: не надвишава 100 лв.
Активността е валидна в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg
Съдържанието на тези правила е достъпно в интернет, на адрес www.sopharmacy.bg, в периода 01.01.2020 г. – 31.01.2020 г.