Над 1100 продукта с до 40% отстъпка
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Отвори врати 60-тата аптека SOpharmacy - Младост Дар

публикувано на 2019-12-20

Бързаме с радост да ви съобщим, че о...

Бързаме с радост да ви съобщим, че отвори 60-тата подред аптека SOpharmacy. Обектът се намира в София, ж.к. Младост 3, ул. Ген. Радко Димитриев 15 (в магазин ДАР) и очаква своите клиенти от понеделник до петък: 8:00 ч. - 21:00 ч. и събота и неделя от 9:00 ч. До 20:00 ч.

В периода 20-22.12.2019 г. клиентите ни могат да се възползват от -10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание и без промоционалните ни предложения с червени етикети и продукти с жълти етикети с трайно ниска цена. А всеки нов лоялен клинет, заявил клубна карта SOpharmacy, ще получи комплимент зимния брой на списание SOhealth.

Погрижили сме се в аптеката да откриете богато разнообразие от продукти в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари, както и актуални промоционални предложения.

Аптеки SOpharmacy може да откриете в 10 града в България, както и удобно да пазарувате от всяка точка на страната на sopharmacy.bg.

Празничното работно време на аптеки Sopharmacy можете да откриете ТУК

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава да надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.