SOpharmacy клуб
 
Количка
Търси:
Филтри
Категории с падащо меню

Втора аптека SOpharmacy отваря врати в Стара Загора

публикувано на 2019-12-05

Щастливи сме да споделим, че семейст...

Щастливи сме да споделим, че семейството на SOpharmacy се разрастна с още един обект в град Стара Загора. Клиентите ще открият аптеката на улица Поп Минчо Кънчев 141 със следното работно време - понеделник - петък: 8:00-20:00 ч. и събота - неделя: 9:00-20:00 ч.

В аптеката старозагорци ще открият разнообразни продукти в категориите здравословен живот, лекарства, хранителни добавки, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе, аксесоари и други. Но това не е всичко - обърнали сме специално внимание и на БИО продуктите, за да имат клиентите по-голям и богат избор.

По повод откриването - всеки клиент, в периода 05-07.12, ще получи 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения, предложения означени с жълт етикет и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Всеки нов лоялен клиент ще получи комплимент списание SOhealth.

За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

В аптеките SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди, жълти и зелени рецепти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 10 000 продукта и възможност за безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Повече информация: https://sopharmacy.bg, Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и Инстаграм.